Brigitte Hardenveld
Ladies of Harley Officer

Ladies of Harley Officer

Ik ben al vele jaren lid van het Rock City Chapter als zelf rijdende Lady, nadat ik mijn eerste Harley (een Sportster 883) had aangeschaft. Inmiddels heb ik een Dyna Low Rider waar ik me helemaal op thuis voel. Ook op de Dyna heb ik al veel Chapter-ritten meegereden. Vanaf September 2019 mag ik deel uitmaken van het bestuur van Rock City Chapter als LOH Officer. Ook bij de H.O.G. Benelux Ladies of Harley vertegenwoordig ik vanaf nu ons Chapter. 

Het doel van de Ladies of Harley is een gezellig samenkomen van zelf rijdende- en niet rijdende dames die betrokken zijn bij ons Chapter. Ieder jaar worden er gedurende het seizoen leuke en afwisselende activiteiten georganiseerd met als doel elkaar beter te leren kennen, schik met elkaar te hebben en mooie ritten te rijden waarbij de passie voor het motorrijden bij iedereen bovenaan staat.

Ik voel me altijd enorm trots als wij met een grote groep Harley meiden door een plaatsje rijden en je mensen ziet mompelen ‘joh, het zijn allemaal meiden!’ Ook aan de niet rijdende activiteiten neem ik altijd graag deel omdat je zo enorm veel contact legt en de saamhorigheid groeit. Hoe vaker je elkaar ziet, hoe leuker het is. Dit gevoel is niet over te dragen, dit moet je ervaren! En dat is precies wat ik als LOH Officer wil bereiken, de huidige- en nieuwe vrouwelijke leden dat zelfde gevoel geven! 

Als je met een rit wil meerijden of aan een Workshop wil deelnemen, maar er niet alleen heen wil gaan, laat het me dan weten! We kijken dan wie er bij jou in de buurt woont zodat je aan kunt koppelen en samen kan gaan. Zeker als je ‘nieuw’ bent is dit een prima manier om aan te sluiten.

Ben je nieuwsgierig en wil jij ook andere dames leren kennen? Neem dan contact met me op. 

Op onze website kan je onze activiteiten terugvinden. Ik hoop je bij de komende LOH activiteiten (weer) te zien en vooral nieuwe vrouwelijke leden zijn van harte welkom! 

Email: brigitte@rockcitychapter.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jun 04
Sun

Zwieren & Zwaaien

meer info volgt Lees meer
Jun 10
Sat

Hoge Veluwe Ride-Out

Hoge Veluwe Ride-Out Lees meer
Jun 22
Thu

HOG EUROPEAN 120th ANNIVERSARY

EUROPEAN 120th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT! <1f389.png><1f918.png> Join us in Budapest, Hungary, from 22-25 June, 2023 to celebrate Harley-Davidson’s 120th Anniversary. This pan-European celebration will be one of many planned across the globe in 2023, and a… Lees meer
Jun 30
Fri

Friday Night

Friday Nightrides zijn op zijn best als je aan het eind van de zwoele zomeravond de zon onder ziet gaan op de spiegeling van het water. Erwin neemt jullie ook dit jaar mee over de… Lees meer