Herfstrit

We verzamelen om 10.00 uur op een parkeerterrein bij een restaurant voor een kopje koffie. De koffie kan je zelf binnen bij het buffet afhalen en direct afrekenen. Kom niet eerder dan 10.00 uur want dan is het restaurant nog niet open!

We rijden vandaag in kleine groepen van maximaal 4 tot 6 personen. Met 5 minuten tussenpauze vertrekt kort na 10.15 uur de eerste groep. Via een route binnendoor, een stuk over de N-wegen én een stukje snelweg rijden we de Herfstrit van 2022. Onderweg rijden we o.a. veel langs het water en over zeer smalle dijkweggetjes waarbij het overzicht in de bocht soms niet meer dan 4 meter is.

Het is, net als vorig jaar, een puzzeltocht. Onderweg beantwoord je de vragen van de puzzeltocht. “Ja, we gaan ons weer als padvinders gedragen”.

De “route” krijg je pas vlak voor vertrek. De opgegeven adressen, aanwijzingen, postcodes en coördinatiepunten moet je zelf ter plekke in je eigen navigatiesysteem zetten. Lees daarom de aanwijzingen goed. Gebruik voor de route de instelling “Vermijd Snelweg” voor de Garmin en de TomTom. Maar let op!! Als er bijvoorbeeld staat: “Via de Snelste Weg” dan rijd je ook over de snelweg om bij het volgende punt te komen.

Op het eindpunt leveren we het formulier pas in als ook de achterkant is ingevuld. Op de achterkant staat een Scrabblebord. Lees de spelregels en aanwijzingen goed door, anders kom je er niet uit! Alleen de gevonden antwoorden moeten worden ingevuld op het scrabblebord. De groep met de meeste goede antwoorden en punten krijgt een eervolle vermelding in de eerstvolgende RCC nieuwsbrief. 

Onderweg wordt er niets gereserveerd voor een koffiestop, lunch of een andere pauze. Onderweg kom je diverse (lunch)restaurantjes tegen voor een snelle lunch. Je kan ook je eigen lunchpakket meenemen voor onderweg. Gebruik maximaal drie kwartier voor de lunch onderweg.

Rond 16.00 uur komen zijn de eerste deelnemers bij het eindpunt. Vul hier het scrabblebord in. Tegen 18.00 uur rijdt iedereen weer huiswaarts.

Tip! De totale afstand is ongeveer 200 kilometer en in rijtijd is dit ongeveer 5 uur rijden. Advies voor vandaag: “Gebruik je rijtijd en ga niet onderweg uitgebreid koffiedrinken of pauzeren. Naast de lunchpauze, kan een korte koffiestop van een kwartiertje kan natuurlijk wel. Weet dat je je rijtijd hard nodig hebt om om ± 16.00/16.30 uur aan te komen bij het eindpunt.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Sep 29
Fri

LOH Out Of Town 2

LOH Out of Town 2   Ga met ons mee op avontuur en geniet mee van een heerlijk weekendje weg in ons mooie Nederland. We vertrekken op vrijdag 29 september en komen op zondag 1… Lees meer
Oct 08
Sun

Herfstrit

We verzamelen om 10.00 uur op een parkeerterrein bij een restaurant voor een kopje koffie. De koffie kan je zelf binnen bij het buffet afhalen en direct afrekenen. Kom niet eerder dan 10.00 uur want… Lees meer
Oct 14
Sat

Charity Ride-Out

Geen info bekend! Lees meer
Nov 11
Sat

Chapter Party Avond

Ook dit jaar gaan we weer het seizoen afsluiten met een party avond. Dit keer gaan we op zaterdagavond 11-11-23 naar Café de Noot in Hoogland. Vanaf 20.00 uur ben je welkom. Wij organiseren samen… Lees meer