Update Omtrent Covid-19

Beste en vooral trouwe leden,

Covid-19 heeft grotendeels ons motor seizoen beïnvloed en juist waar we dachten dat we het seizoen op Rock City wijze konden beëindigen komen de beperkingen van vanavond hard binnen.

Gezien de actuele situatie rond Covid-19 en de maatregelen welke de overheid heeft gesteld hebben wij als bestuur van Rock City Chapter moeten besluiten alle komende evenementen voor 2020 te annuleren.

Met alle goede wil en inzet van het bestuur, road captains, voorrijders en natuurlijk de leden kunnen wij de gezondheid u en uw mede-bikers niet garanderen gezien de actuele situatie rond covid-19. Dit naast de sterk beperkende regelgeving vanuit de overheid. Graag hadden wij het seizoen op een andere wijze afgesloten maar het is helaas niet anders. Bij deze vanuit het bestuur bedankt voor jullie begrip. 

Omtrent inschrijvingen voor komende weekend wordt U binnenkort nader geïnformeerd.

Stay safe en dank voor een ieders begrip
Namens het bestuur

Marcel Molenaar
Secretary

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

May 08
Sat

Memorial ride-out

  Ook dit jaar besteden we weer aandacht aan diegene die hun leven hebben gelaten voor onze vrijheid. Traditiegetrouw zullen we een kort bezoek brengen aan de Groesbeek Memorial Canadian War Cemetery. Hier zal het… Lees meer
Aug 01
Sun

Zwieren en Zwaaien “part 3”

Deze inmiddels klassieker onder de Ride outs voert on langs pittoreske dorpjes, kronkelende rivieren. Kortom Nederland op zijn mooist. En als de weergoden een beetje meewerken hebben we weer als voorgaande jaren stralend weer. Let’s… Lees meer