Gerard Schoonderbeek

Assistant Director, Road Captain, Voorrijder

Als Assistant Director ben ik de rechter- en soms ook linkerhand van de Director van het Chapter Marco van Velzen. In formele zin staat hij – als onze sponsoring dealer – aan het hoofd van ons Chapter. In de praktijk komt het erop neer dat ik de dagelijkse gang van zaken binnen het Chapter voor mijn rekening neem. Ik doe dit gelukkig niet alleen en wordt hierin bijgestaan door de overige enthousiaste bestuursleden. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen van ons Chapter.

We hebben een Chapter met geweldige mensen, die samen een passie delen. Doe dus zoveel mogelijk mee, denk mee en geef ook aan wat jullie zoal leuk zouden vinden om te doen. Een positieve inbreng van jullie als lid is voor ons erg belangrijk.
Onze doelstelling is “Ride and have fun or screw it and let’s ride”.

Welke Harley rij je?
Ik heb een Street Glide.
Hoelang rij je al motor?
Ik rijd al sinds mijn 18e motor en dat is dus vanaf 1972
Hoeveel kilometer rij je gemiddeld per jaar?
Ik rijd gemiddeld 8 tot 10.000 km per jaar
Sinds wanneer ben je Road Captain?
Ik ben al Road Captain sinds 2007
Hoeveel ritten begeleid je gemiddeld per jaar?
Gemiddeld begeleid ik zo’n 10 ritten per jaar, in principe probeer ik er altijd te zijn.
Wat is je motivatie om Road Captain te zijn?
Het gevoel te kunnen bijdragen aan de veiligheid van het groepsrijden en daarmee de saamhorigheid te vergroten. Daarnaast geeft het natuurlijk een kick om iedere keer weer van achterin de groep naar voren te rijden en aan te sluiten bij de voorrijder!

Email: gerard@rockcitychapter.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Sep 22
Sun

Open House Ride-Out & In

Een weekend lang Open House met een relaxte ride-out als klapper op zondag Het hele weekend van 21 t/m 22 september is er Open House bij onze sponsor dealer Motorsaloon en omdat Motorsaloon dit jaar… Lees meer
Oct 06
Sun

LOH ladies on Leaves Ride-Out

Natuurlijk een heel toepasselijke foto op de website van RCC bij deze titel van de LOH-rit Ladies on Leaves. Helaas zijn er niet zoveel van deze heuvels met bochten te vinden in ons mooie Hollandse… Lees meer
Oct 13
Sun

Herfstrit

Lees meer
Oct 18
Fri

LOH on Route

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief