Gerard Schoonderbeek

Assistant Director, Road Captain, Voorrijder

Als Assistant Director ben ik de rechter- en soms ook linkerhand van de Director van het Chapter Marco van Velzen. In formele zin staat hij – als onze sponsoring dealer – aan het hoofd van ons Chapter. In de praktijk komt het erop neer dat ik de dagelijkse gang van zaken binnen het Chapter voor mijn rekening neem. Ik doe dit gelukkig niet alleen en wordt hierin bijgestaan door de overige enthousiaste bestuursleden. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen van ons Chapter.

We hebben een Chapter met geweldige mensen, die samen een passie delen. Doe dus zoveel mogelijk mee, denk mee en geef ook aan wat jullie zoal leuk zouden vinden om te doen. Een positieve inbreng van jullie als lid is voor ons erg belangrijk.
Onze doelstelling is “Ride and have fun or screw it and let’s ride”.

Welke Harley rij je?
Ik heb een Street Glide.
Hoelang rij je al motor?
Ik rijd al sinds mijn 18e motor en dat is dus vanaf 1972
Hoeveel kilometer rij je gemiddeld per jaar?
Ik rijd gemiddeld 8 tot 10.000 km per jaar
Sinds wanneer ben je Road Captain?
Ik ben al Road Captain sinds 2007
Hoeveel ritten begeleid je gemiddeld per jaar?
Gemiddeld begeleid ik zo’n 10 ritten per jaar, in principe probeer ik er altijd te zijn.
Wat is je motivatie om Road Captain te zijn?
Het gevoel te kunnen bijdragen aan de veiligheid van het groepsrijden en daarmee de saamhorigheid te vergroten. Daarnaast geeft het natuurlijk een kick om iedere keer weer van achterin de groep naar voren te rijden en aan te sluiten bij de voorrijder!

Email: gerard@rockcitychapter.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Feb 22
Fri

LOH Smartlappen zingen

Onze 2de activiteit van het LOH voorseizoen wordt Smartlappen zingen. Om de sfeer nog wat beter te maken dan deze al is gaan we deze keer smartlappen zingen onder begeleiding van een heuse accordeoniste. Smartlap is… Lees meer
Mar 13
Wed

GPS Workshop avond

GPS informatie avond door Ronald Cremers (instructeur Waypoint) Ook altijd in gevecht met je Garmin? Tot in de late uurtjes aan het stoeien om de route in je navigatie te krijgen? Kom dan naar de workshops… Lees meer
Mar 13
Wed

Technische info Safety Avond

Info volgt t.z.t. Lees meer
Mar 17
Sun

LOH Workshop YCAT

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief