Gerard Schoonderbeek

Assistant Director, Road Captain, Voorrijder

Als Assistant Director ben ik de rechter- en soms ook linkerhand van de Director van het Chapter Marco van Velzen. In formele zin staat hij – als onze sponsoring dealer – aan het hoofd van ons Chapter. In de praktijk komt het erop neer dat ik de dagelijkse gang van zaken binnen het Chapter voor mijn rekening neem. Ik doe dit gelukkig niet alleen en wordt hierin bijgestaan door de overige enthousiaste bestuursleden. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen van ons Chapter.

We hebben een Chapter met geweldige mensen, die samen een passie delen. Doe dus zoveel mogelijk mee, denk mee en geef ook aan wat jullie zoal leuk zouden vinden om te doen. Een positieve inbreng van jullie als lid is voor ons erg belangrijk.
Onze doelstelling is “Ride and have fun or screw it and let’s ride”.

Welke Harley rij je?
Ik heb een Street Glide.
Hoelang rij je al motor?
Ik rijd al sinds mijn 18e motor en dat is dus vanaf 1972
Hoeveel kilometer rij je gemiddeld per jaar?
Ik rijd gemiddeld 8 tot 10.000 km per jaar
Sinds wanneer ben je Road Captain?
Ik ben al Road Captain sinds 2007
Hoeveel ritten begeleid je gemiddeld per jaar?
Gemiddeld begeleid ik zo’n 10 ritten per jaar, in principe probeer ik er altijd te zijn.
Wat is je motivatie om Road Captain te zijn?
Het gevoel te kunnen bijdragen aan de veiligheid van het groepsrijden en daarmee de saamhorigheid te vergroten. Daarnaast geeft het natuurlijk een kick om iedere keer weer van achterin de groep naar voren te rijden en aan te sluiten bij de voorrijder!

Email: gerard@rockcitychapter.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jun 21
Fri

Friday Night 1 Ride-Out

Zie de zon zakken in de zee! In de Saksische traditie en onder aanhangers van hedendaagse natuurreligies zoals wicca, paganisme en hekserij wordt op de dag van het zomersolstitium, 21 juni, het lithafeest gevierd. Echter leek… Lees meer
Jul 14
Sun

Friese meren Ride-Out

Info hierover volgt z.s.m. Lees meer
Jul 20
Sat

Harleydag Woerden Ride-in & Out

Jaja, het gaat er dit jaar weer van komen! Dé Harleydag in Woerden! Een vertouwd evenement van jewelste dat dit jaar voor de 18de keer plaatsvindt in juli op het exercitieveld in het bruisende centrum van Woerden.… Lees meer
Jul 28
Sun

Zitvlees Ride-Out

Info hierover volgt z.s.m. Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief