Rock City Chapter Charity 2019 inzameling scoort meer dan € 15000,-.

Afgelopen zondag 1 september was er weer de traditionele Charity Ride-Out en alles zat mee; het weer was top, de opkomst was top en de sfeer supertop!  O.l.v. Ton Distel maakten we met wel meer dan 60 Harley’s een mooie kronkel route over de Veluwe. Iedereen was benieuwd naar het uiteindelijke slotbedrag dat ons Chapter de afgelopen maanden bij elkaar had verzameld voor het Kinderhospice Binnenveld te Barneveld.

Welnu, trots mogen we zijn op de gigantisch mooie score aan donaties van meer dan € 15.000,- van onze leden én de bijdrage van andere Chapters uit binnen- en buitenland tijdens de gedenkwaardige HOGSTOCK Rally 2019 van 30 mei tot 2 juni j.l. Er zijn zelfs leden die zeer grote donaties deden in 1 keer van meer dan € 1000,-. Dit zorgde ervoor dat het ingezamelde bedrag flink omhoog schoot en al snel boven de verwachtingen uitklom.

Afgelopen zondag 1 september j.l. werd het hele bedrag in de vorm van een waardecheque overhandigt aan de vertegenwoordigster van het Kinderhospice. Hiermee kan het Kinderhospice hun lang gekoesterde wensdroom om een therapeutische ‘Snoezelkamer’ te creëren voor hun patiëntjes verwezenlijken. 

In aanwezigheid van een grote groep RCC leden en onder het genot van een hapje en een drankje, gratis aangeboden door het Westcord Hotel Garderen (Jawel…het HOGSTOCK 2019 locatieterrein), werd door onze Charity Officer Ton Distel de officiële schenking gepresenteerd. De vertegenwoordigster van het Kinderhospice was even uit het veld geslagen toen het uiteindelijke bedrag tevoorschijn kwam op de waardecheque. Het overtrof haar stoutste verwachting meerdere malen en ze bedankte het voltallige publiek voor deze prachtige donatie. 

Ook de aanwezige RCC leden stonden toch even te knipperen met hun ogen toen het uiteindelijke bedrag zichtbaar werd in harde cijfers… Een ongekend mooi resultaat waar wij als Rock City Chapter apetrots op mogen zijn!

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Aug 22
Sat

Zater-Date Basic Ride-Out

  Wat een midden-in-het-motorseizoen rit had moeten zijn, is één van de eerste ritten van het seizoen geworden. Dat komt goed uit, want het is een heerlijk relaxte rit geworden voor iedereen die dit jaar… Lees meer
Aug 30
Sun

Charity Ride-Out

  Beste Motorvrienden van Rock City Chapter, We zijn gelukkig alweer samen bezig met mooie ritten. Maar zoals ik altijd zeg de mooiste rit van het jaar is de CHARITY Ride Out en die staat klaar.… Lees meer
Sep 27
Sun

LOH Groen Herfsthart Ride-Out

De LOH rit gaat langs Hollandse IJssel, boom kwekerijen, plassen en kassen. Een zwierige tour langs typisch Groene Hart / Zuid Hollandse landschappen. We starten op randje Provincie Utrecht, bij De Meern. Via kleine karakteristieke… Lees meer
Oct 11
Sun

Herfst(puzzel)rit

Meer info volgt zsm! Lees meer