Knutselen voor HOGStock2019

Vandaag onze eerste bijeenkomst van de haak- en knutsel werkgroep “haarbandjes maken”.

Het enthousiasme groeide gaandeweg nadat we in april met een kleine groep dames het besluit namen om alle Ladies tijdens onze Benelux Rally in 2019 een leuke haarband te geven in de stijl van Woodstock – flower power. Direct kwamen de eerste resultaten via de app al binnen en raakten we de overtuigd, dat het ons gaat lukken om de haarbandjes in een heel groot aantal voor elkaar te krijgen. De kring van haaksters breidde zich uit na onze oproep in december 2017.

Maar… we zijn er nog niet! We hebben nog een groot aantal nodig. Ook andere vormen en afmetingen van rozetten zijn van harte welkom en gaan gebruikt worden als decoratie op ons HOGStock Rally terrein in 2019.

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van een knutselmiddag haarbandjes maken of je wil je graag je gemaakte werkstukjes inleveren, stuur dan een mailtje naar itgar@rockcitychapter.nl dan zet ik je in onze “haken-knutsel-mailinglist” .

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Feb 22
Fri

LOH Smartlappen zingen

Onze 2de activiteit van het LOH voorseizoen wordt Smartlappen zingen. Om de sfeer nog wat beter te maken dan deze al is gaan we deze keer smartlappen zingen onder begeleiding van een heuse accordeoniste. Smartlap is… Lees meer
Mar 13
Wed

GPS Workshop avond

GPS informatie avond door Ronald Cremers (instructeur Waypoint) Ook altijd in gevecht met je Garmin? Tot in de late uurtjes aan het stoeien om de route in je navigatie te krijgen? Kom dan naar de workshops… Lees meer
Mar 13
Wed

Technische info Safety Avond

Info volgt t.z.t. Lees meer
Mar 17
Sun

LOH Workshop YCAT

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief