Knutselen voor HOGStock2019

Vandaag onze eerste bijeenkomst van de haak- en knutsel werkgroep “haarbandjes maken”.

Het enthousiasme groeide gaandeweg nadat we in april met een kleine groep dames het besluit namen om alle Ladies tijdens onze Benelux Rally in 2019 een leuke haarband te geven in de stijl van Woodstock – flower power. Direct kwamen de eerste resultaten via de app al binnen en raakten we de overtuigd, dat het ons gaat lukken om de haarbandjes in een heel groot aantal voor elkaar te krijgen. De kring van haaksters breidde zich uit na onze oproep in december 2017.

Maar… we zijn er nog niet! We hebben nog een groot aantal nodig. Ook andere vormen en afmetingen van rozetten zijn van harte welkom en gaan gebruikt worden als decoratie op ons HOGStock Rally terrein in 2019.

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van een knutselmiddag haarbandjes maken of je wil je graag je gemaakte werkstukjes inleveren, stuur dan een mailtje naar itgar@rockcitychapter.nl dan zet ik je in onze “haken-knutsel-mailinglist” .

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Oct 26
Sat

HOGSTOCK Vrijwilligers Thank You! Party-26 oktober a.s.

Dit bijzondere jaar geen gewone Chapter Feestavond maar een speciaal feest om iedereen te bedanken die heeft mee geholpen om de HOGSTOCK Benelux H.O.G Rally 2019 tot een groot succes te maken!   Alle vrijwilligers,… Lees meer
Nov 10
Sun

Eindejaars Ride-Out en Stamppot

Lees meer
Nov 22
Fri

LOH Crea Workshop

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief