Knutselen voor HOGStock2019

Vandaag onze eerste bijeenkomst van de haak- en knutsel werkgroep “haarbandjes maken”.

Het enthousiasme groeide gaandeweg nadat we in april met een kleine groep dames het besluit namen om alle Ladies tijdens onze Benelux Rally in 2019 een leuke haarband te geven in de stijl van Woodstock – flower power. Direct kwamen de eerste resultaten via de app al binnen en raakten we de overtuigd, dat het ons gaat lukken om de haarbandjes in een heel groot aantal voor elkaar te krijgen. De kring van haaksters breidde zich uit na onze oproep in december 2017.

Maar… we zijn er nog niet! We hebben nog een groot aantal nodig. Ook andere vormen en afmetingen van rozetten zijn van harte welkom en gaan gebruikt worden als decoratie op ons HOGStock Rally terrein in 2019.

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van een knutselmiddag haarbandjes maken of je wil je graag je gemaakte werkstukjes inleveren, stuur dan een mailtje naar itgar@rockcitychapter.nl dan zet ik je in onze “haken-knutsel-mailinglist” .

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 28
Sun

LOH Start of Season

Start of season, Ladies Only… yes! Wij trappen het nieuwe motorseizoen af met een mooie rit door het oosten van het land. Rijden door oerbossen en knusse dorpjes met leuke ophaalbrugjes en vele molens. In een van… Lees meer
May 12
Sun

Moederdag Ride-Out

Moederdag Cadeautip!? Misschien wel een hele originele moederdag cadeautip!? Neem haar mee op deze speciale Moederdag Ride-Out! Maar het hoeft niet natuurlijk 😉 Verken het mooie Gelderland en de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf de start ontdekken we… Lees meer
May 26
Sun

De Plassen Ride-Out

Lees meer
May 30
Thu

HOGStock Benelux Rally

Lees verder op hogstock.nl Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief