Knutselen voor HOGStock2019

Vandaag onze eerste bijeenkomst van de haak- en knutsel werkgroep “haarbandjes maken”.

Het enthousiasme groeide gaandeweg nadat we in april met een kleine groep dames het besluit namen om alle Ladies tijdens onze Benelux Rally in 2019 een leuke haarband te geven in de stijl van Woodstock – flower power. Direct kwamen de eerste resultaten via de app al binnen en raakten we de overtuigd, dat het ons gaat lukken om de haarbandjes in een heel groot aantal voor elkaar te krijgen. De kring van haaksters breidde zich uit na onze oproep in december 2017.

Maar… we zijn er nog niet! We hebben nog een groot aantal nodig. Ook andere vormen en afmetingen van rozetten zijn van harte welkom en gaan gebruikt worden als decoratie op ons HOGStock Rally terrein in 2019.

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van een knutselmiddag haarbandjes maken of je wil je graag je gemaakte werkstukjes inleveren, stuur dan een mailtje naar itgar@rockcitychapter.nl dan zet ik je in onze “haken-knutsel-mailinglist” .

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jun 21
Fri

Friday Night 1 Ride-Out

Zie de zon zakken in de zee! In de Saksische traditie en onder aanhangers van hedendaagse natuurreligies zoals wicca, paganisme en hekserij wordt op de dag van het zomersolstitium, 21 juni, het lithafeest gevierd. Echter leek… Lees meer
Jul 14
Sun

Friese meren Ride-Out

Info hierover volgt z.s.m. Lees meer
Jul 20
Sat

Harleydag Woerden Ride-in & Out

Jaja, het gaat er dit jaar weer van komen! Dé Harleydag in Woerden! Een vertouwd evenement van jewelste dat dit jaar voor de 18de keer plaatsvindt in juli op het exercitieveld in het bruisende centrum van Woerden.… Lees meer
Jul 28
Sun

Zitvlees Ride-Out

Info hierover volgt z.s.m. Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief