Zater-Date Basic Ride-Out

 

Wat een midden-in-het-motorseizoen rit had moeten zijn, is één van de eerste ritten van het seizoen geworden. Dat komt goed uit, want het is een heerlijk relaxte rit geworden voor iedereen die dit jaar nog niet zoveel heeft gereden en er nog even in moet komen.

Antoine Doppenberg neemt je om 11:00 uur mee vanaf de Motor Saloon. Kom wat eerder, zodat je even gezellig bij kan kletsen met iedereen die je gemist hebt in de afgelopen tijd.

Het is een Zater-Date Basic Ride-Out, dus de rit is niet lang en niet complex. We rijden langs veel van onze mooie plassen rondom Vinkeveen en Loosdrecht.

Er is geen lunchstop geregeld, aangezien het van tevoren niet bekend is met hoeveel we gaan rijden. En in deze corona tijd is het aantal restaurantbezoekers gelimiteerd. Dat maakt het organiseren van een stop erg lastig. Neem dus even zelf wat brood of iets anders te eten mee. En zorg ook voor wat te drinken, want juist in de warme augustusmaand moet je goed zorgen voor je vochtniveau gedurende de rit. Er zal een stop worden genaakt waar we onze meegebrachte lunch kunnen nuttigen.

We rijden via het bekende First Men Drop (FMD) systeem. Dit betekent dat deelnemers door een Road Captain worden weggezet op locaties waar van richting wordt veranderd. Deze rijder wordt dan langs de kant weggezet en geeft de richting aan welke de groep moet volgen. Hij voegt zich altijd rechts uit de groep en neemt zijn plaats in op een veilige plek langs de kant van de weg.

In principe volg je de route en rijd je altijd rechtdoor totdat aan de zijde van de weg een deelnemer staat die de richting van de te volgen route aangeeft. Zie ook:

https://rockcitychapter.nl/rijden-in-first-man-drop/

Rond 15:30 zijn we weer terug bij de Motor Saloon.

Hopelijk wordt het prachtig weer.

Uw voorrijder is deze dag Antoine

Download hier de route

 

Wanneer: Zaterdag 22 Augustus
Verzamelen: bij Motor Saloon, vanaf 10.00 uur
Vertrek uiterlijk om 11.00 uur
Neem voldoende drinken mee want de mogelijkheden om te lunchen en ergens wat te nuttigen zijn beperkt door de Horeca Corona-regels.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

No Post Found in Activity Calender