Technische Info & Safety avond

Het nieuwe motor jaar staat weer voor de deur. Nu we de actuele koude dagen en wie weet ook nog sneeuw moeten verwerken organiseren wij daartoe een aantal leuke voorseizoen activiteiten.

Zo zal op de woensdagavond in de Motor Saloon al weer voor de 22e keer de traditionele Technische avond plaatsvinden. Tijdens deze avond zal ook onze Head Road Captain en Safety Officer Chris aandacht vragen voor de zo belangrijke veiligheidsaspecten. Zodoende kunnen we straks weer allemaal met een goed gevoel op onze Harley-Davidson motorfiets stappen.

En wat gaat de techniek ons brengen die avond? Naast de presentatie van het safety deel gaan we eens kijken welke vernieuwingen er zoal op de huidige Milwaukee-Eight V-twin machines zitten.

Verder een overzicht van wat we daar allemaal mee kunnen en waarop te letten is bij het onderhoud van de motorfiets. Velen stappen gewoon elk keer op, geven gas en weg. Dat gaat doorgaans goed als de motorfiets de jaarlijkse service krijgt, maar er is toch meer om rekening mee te houden om zeker te weten dat elke rit prima verloopt.
En als je weet hoe het werkt, dan kan je vol vertrouwen de motorfiets uit de stalling pakken voor de legendary freedom on the road.

Wij zien jullie graag op 11 maart aanstaande. We beginnen om 20.00 uur, dus kom op tijd!

Oorganisatie: Rob van Dijk / Chris van Leeuwen

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Feb 27
Thu

GPS Workshop verzorgd door MrGPS

De jaarlijkse GPS avond wordt dit jaar verzorgd door MrGPS, Hans Vaessen. Hans maakt al vele jaren instructie video’s voor GPS gebruikers en geeft trainingen in het gebruik van GPS. De video’s kun je vinden op… Lees meer
Mar 11
Wed

Technische Info & Safety avond

Het nieuwe motor jaar staat weer voor de deur. Nu we de actuele koude dagen en wie weet ook nog sneeuw moeten verwerken organiseren wij daartoe een aantal leuke voorseizoen activiteiten. Zo zal op de… Lees meer
Mar 13
Fri

LOH On Route

Meer info volgt zsm! Lees meer
Mar 22
Sun

Open House & New Members Day Ride-Out

Meer info volgt zsm! Lees meer