Rock City Travel Marokko Reis (volgeboekt)

Aansluitend op het hotelweekend heeft de Rock City Travel werkgroep een geweldige en avontuurlijke reis van twee weken over de mooiste wegen van Marokko georganiseerd. Dat is kort samengevat het plan voor onze allereerste Afrikaanse Rock City Travel reis die gepland staat van zaterdag 5 mei 2018 tot en met zondag 20 mei 2018.

Voor iedereen die wel in is voor een geweldige uitdaging; een stukje door Spanje en dan met de snelle boot over naar een ander continent Afrika! Rijden over de schitterende wegen in het Atlas gebergte. Een bezoek aan de woestijn, rijden door kloven zoals in de films “Lawrence of Arabia” en “Gladiator. Beleef een avond op Djemaa el Fna in Marakech. Een bezoek aan de enige H-D dealer van Marokko. Zwemmen in de Atlantische oceaan vanaf de mooiste stranden.

Een trip van 16 dagen, waarbij je zelfstandig of in kleine groepjes door Marokko gaat rijden. Ja, we gaan (bijna) elke dag rijden, maar de dag-afstanden zijn goed uitgebalanceerd en er is onderweg voldoende tijd om alles te bekijken en mee te maken.

Over het algemeen is het wegdek prima in Marokko, dus geen zorgen over zandpaden of ander onverharde weg want deze reis gaat alleen over asfalt! We hebben de trip samengesteld in nauwe samenwerking met een reisorganisatie die veel ervaring heeft in deze omgeving. Zij zorgen ook voor de begeleiding en ondersteuning.

Het startpunt en eindpunt van deze reis ligt in het Spaanse Malaga. Wij kunnen afhankelijk van de behoefte van de deelnemersgroep het motortransport verzorgen, zodat je er zelf heen kan vliegen. Maar ook heen en/of terug rijden op de motor door het mooie binnenland van Spanje en Frankrijk behoort tot de mogelijkheden. In principe is de reis 2 weken, optioneel heen rijden kost 1 week meer en sluit aan op het RCC Hotelweekend wat eind april georganiseerd wordt. Wil je ook terugrijden dan ben je nog een weekje langer onderweg.

Bijkomende optionele kosten voor de vliegreis, het motortransport, de heenreis rijden en/of de terugreis rijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers wat hiervoor kiest. Na je aanmelding via het inschrijfformulier zal een deelnemers bijeenkomst georganiseerd worden en kunnen we bepalen wat de behoefte van iedereen is.

Er is in totaal plek voor maximaal 30 deelnemers, meer info over het reisplan van dag tot dag en het inschrijfformulier zijn terug te vinden op de speciale website van onze Rock City Travel werkgroep: www.rockcitytravel.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

No Post Found in Activity Calender

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief