Road to Woodstock, Chapter Party Night

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: de supergezellige Chapter thema feestavond aan het einde van het seizoen. Vooruitlopend op ons grote jubileumfeest de HOGSTOCK Benelux H.O.G. Rally in 2019, komen we nu alvast in de juiste sferen, want het thema van dit jaar is “Road to Woodstock!” Dus hopen we alle deelnemers te zien in bijpassend groovy kleding in het teken van de 60’s, flower power, love & peace. Met veel gekleurde bloemen, wijde pijpen, plateauzolen, kralenkettingen met peacetekens en natuurlijk allerlei felle kleuren. (Handig, want hetzelfde outfitje kan je dan volgend jaar eind mei opnieuw aantrekken tijdens de rally!)

We starten dit feest om 13:00 uur met de Ride-In, die dit keer door Ruud en Rita is voorbereid. Alle deelnemers die hebben ingeschreven ontvangen hierover tijdig de benodigde informatie. Na aankomst bij het WestCord kan je eerst inchecken in je hotelkamer en daarna de mooie bijpassende en unieke aankleding bewonderen in de feestzaal onder het genot van een drankje voor we aan tafel gaan voor het 3-gangen themabuffet.

Daarna start de feestavond en dit jaar hebben we weer geweldige live muziek met een weergaloos optreden van de CMB Bluesrock band! Die je overigens ook volgend jaar bij de rally terug gaat zien. Zij spelen vele bekende nummers uit de jaren 60, met stevige rock en groovy blues ritmes. Van Joe Cocker tot Jimi Hendrix en van langzame meeslepende Blues tot oude Rock.

Aan het einde van de avond is het gelukkig nog maar een paar stappen tot je bedje, wel zo veilig en gemakkelijk. Op zondagochtend nog even nagenieten bij een lekker ontbijtje en daarna relaxt weer naar huis.

We gaan dus weer een geweldig feestje bouwen, hang lekker die kralen ketting om en hou je niet in om je uit te dossen als de huidige generatie Hippie!!! Exclusief voor de eerste 100 deelnemers hebben we ook nu weer een leuk cadeau gevonden, passend bij het thema.

Voorinschrijving is noodzakelijk, meldt je aan en geef dan gelijk op of je ook wilt blijven slapen in het WestCord in Garderen. Ride-In vertreklocatie, -tijden en overige gegevens worden gemaild naar iedereen die heeft ingeschreven voor dit fantastische feest!

Voor vragen kan je contact opnemen met Itgar of Dolf.

Kosten
Toegang met overnachting op een 2 persoons kamer zijn € 69,- per persoon.
Toegang met overnachting op een 1 persoons kamer zijn €  96,- per persoon.
Dit is inclusief ontbijt, reserveringskosten, toeristenbelasting, een 3-gangen thema-buffet en live muziek van de Bluesrock band CMB.
Een toegangskaart zonder overnachting kost € 33,- p,p..

SCHRIJF JE NU IN EN BETAAL DIRECT

Road to Woodstock Chapter Party Night
Voornaam
Achternaam
Voornaam
Achternaam
Vul hier de eerste 6 cijfers van je lidmaatschapsnummer in zoals deze op je pas staan.
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Oct 07
Sun

Herfstrit

Terwijl ik de tekst schrijf, hebben we net de Olympische 1.000 meter sprint in Pyeongchang in de kleur goud gewonnen. Kjeld Bravo!! Onze herfstrit is nog 8 maanden verder, maar pas op, de tijd vliegt… Lees meer
Oct 14
Sun

Janis Joplin Piece of my heart – Ride-Out

Uw voorrijder voor deze rit is onze eigen Chapter-Janis. Herkent u haar! Helaas behoort Janis Joplin inmiddels tot de zogenaamde ’27 club’. Zij is een van de vier muzikale grootheden die tussen 1969 en 1971,… Lees meer
Oct 27
Sat

Road to Woodstock, Chapter Party Night

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: de supergezellige Chapter thema feestavond aan het einde van het seizoen. Vooruitlopend op ons grote jubileumfeest de HOGSTOCK Benelux H.O.G. Rally in 2019, komen we nu alvast in… Lees meer
Nov 18
Sun

Eindejaarsrit & Stamppotmiddag

Onze jaarlijkse afsluiter staat dit jaar wederom op de agenda. Ga mee met de laatste Ride-Out van het RCC-motorjaar, om na afloop echt te kunnen genieten van oud Hollandsch eten. Lekkere stamppotten met sappige worst… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief