RCT Noorwegen reis 28-8/9-9-2020

Let Op! Deze reis gaat definitief niet door in 2020!

 

Op veler verzoek organiseren we in 2020 een mooie rondreis door Noorwegen. Wil je echt eens iets heel anders, dan is Noorwegen namelijk dé bestemming. Het landschap en het wegenstelsel zijn met niets te vergelijken. De natuur is in deze periode prachtig door de overgang van de zomer naar het eerste begin van de herfst. De kleuren en de lichtval zijn dan adembenemend mooi. Deze motorreis doorkruist het prachtige zuidelijk deel van Noorwegen, via indrukwekkende hoogvlaktes, spectaculaire bergmeren, watervallen en diep uitgesneden fjorden.

De vakantie begint bij het verzamelpunt in Hoogeveen. We rijden naar het Duitse Harsefeld en overnachten daar. De volgende dag rijden we relaxt naar Kiel. Hiervandaan vertrekt de luxe cruiseferry naar Oslo. Door de overnachting tijdens de overtocht, scheelt dit een lange reisdag door Denemarken.
Eenmaal in Oslo start het prachtige avontuur langs hoogtepunten als het Telemarkkanaal, het door UNESCO beschermde Geirangerfjord en de beroemde Trollstigen bergweg met zijn 11 haarspeldbochten en een hellingsgraad van 9%. Noorwegen biedt indrukwekkende en uiteenlopende ervaringen: ’s morgens rijden langs een prachtig fjord, ’s middags stae aan de voet van een gletsjer. De ene kilometer rijd je door velden met karakteristieke houten huizen en staafkerken en de volgende bevind je je in een desolaat maanlandschap. Ook de hotels waar we zullen overnachten zijn uiteenlopend: hotels die hoog in de bergen staan of direct aan een fjord. We sluiten de vakantie af in de Noorse stad waar we ook starten, Oslo.

Inbegrepen:

  • Digitaal informatiepakket met mooie uitgewerkte routes voor in je GPS, de dagafstanden in Noorwegen variëren tussen 215 en 268 kilometer.
  • Overtocht met de veerboot Kiel – Oslo (heen- en terugreis) met overnachting in binnenhut.
  • Overnachtingen onderweg op basis van 2-persoonskamer
  • Ontbijt en diner inbegrepen (dus halfpension) (m.u.v. het avondje in Oslo, daar is het diner niet inbegrepen en kan je zelf een leuk restaurant in de stad opzoeken.)
  • Reisbegeleiding door onze eigen RCT werkgroep leden van het Rock City Chapter
  • Gezellige RCC reisgenoten!
De prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer: € 2.050,00
(Toeslag voor 1-persoonskamer: € 750,00)
AANMELDING: Stuur een e-mail o.v.v. RCT Noorwegen 2020 met je naam en 06 nr naar: dolf@rockcitychapter.nl
Wil je een uitgebreide beschrijving van de hele reis?
Download de volledige Noorwegen PDF
Let op!
Er is maximaal plek voor 25 personen. De inschrijving sluit op 1 maart 2020, dus wees er snel bij.

SCHRIJF JE NU IN

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Aug 22
Sat

Zater-Date Basic Ride-Out

  Wat een midden-in-het-motorseizoen rit had moeten zijn, is één van de eerste ritten van het seizoen geworden. Dat komt goed uit, want het is een heerlijk relaxte rit geworden voor iedereen die dit jaar… Lees meer
Aug 30
Sun

Charity Ride-Out

  Beste Motorvrienden van Rock City Chapter, We zijn gelukkig alweer samen bezig met mooie ritten. Maar zoals ik altijd zeg de mooiste rit van het jaar is de CHARITY Ride Out en die staat klaar.… Lees meer
Sep 27
Sun

LOH Groen Herfsthart Ride-Out

De LOH rit gaat langs Hollandse IJssel, boom kwekerijen, plassen en kassen. Een zwierige tour langs typisch Groene Hart / Zuid Hollandse landschappen. We starten op randje Provincie Utrecht, bij De Meern. Via kleine karakteristieke… Lees meer
Oct 11
Sun

Herfst(puzzel)rit

Meer info volgt zsm! Lees meer