RCT Motorreis Workshop Avond

Let op: De zin om met je motor op vakantie te gaan zal na deze workshop 30 januari van Rock City Travel alleen maar toenemen!

Vooral omdat er duidelijk en helder verteld wordt hoe je de planning van zo’n reis het beste kunt aanpakken. Daar komt heel wat bij kijken, denk maar aan het inpakken en wat neem je zoal mee en wat vooral niet! Om vervolgens het hele pakket op een verantwoorde manier met de juiste gewichtsverdeling op je motor te sjorren. Je reisvoorbereiding begint met te bedenken naar welk land ga ik, welke regio wil ik zien, welke routes wil ik rijden, wat kan ik er allemaal bezichtigen en wat wil ik vooral niet tegenkomen. Op de workshop avond hoor je van alles over de verkeersregels en andere bijzonderheden over het motorrijden in het buitenland. Maar ook: hoe ga ik om met de verschillende weersomstandigheden, wat zijn goede overnachtingsadressen en nog veel meer!

Kortom voorbereiden is het halve werk en brengt je al goed in vakantiestemming. Kom daarom naar deze Rock City Travel workshop en leer alles over vakantiereizen met je motor.

Aanvangstijd en locatie wordt via de Rock City Post (nieuwsbrief) bekent gemaakt!

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jan 20
Sun

LOH Winterwandeling Utrecht

Zondag 20 januari 2019 Ladies Only! Dit jaar gaat onze winterwandeling door de prachtige Domstad Utrecht.Op en rond het huidige Domplein is de plaats waar de Romeinen rond 50 n. Chr. de basis voor de… Lees meer
Jan 30
Wed

RCT Motorreis Workshop Avond

Let op: De zin om met je motor op vakantie te gaan zal na deze workshop 30 januari van Rock City Travel alleen maar toenemen! Vooral omdat er duidelijk en helder verteld wordt hoe je… Lees meer
Feb 22
Fri

LOH Smartlappen zingen

Meer informatie volgt z.s.m. Lees meer
Feb 28
Thu

GPS Workshop

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief