RCC meets CRC weekend

 

Rock City Travel Weekend RCC Meets Coast Riders Chapter

Zoals je wellicht is opgevallen in de Chapter Activiteiten agenda wordt er dit voorjaar geen hotelweekend georganiseerd. Wel gaan we na het gezellige en geslaagde weekend weg van vorig jaar met het Limburg Chapter, het nu hogerop zoeken samen met het Coastriders Chapter Alkmaar. Midden in de zomer van vrijdag 23 tot 26 Augustus op een toplocatie in het uiterste noorden van Noord-Holland! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (Max. 50 personen) dus schrijf je snel in, want vol=vol!

Vrijdag 23 augustus. Onvangst en gezamelijke diner.
Op vrijdag kom je via een mooie route aan het einde van de middag aan bij het gezellige park. Na ontvangst van de sleutel van je accommodatie is er om 19:00 uur een gezamenlijk drie gangen welkomst diner geregeld.

Zaterdagochtend 24 augustus. Dijkjes, molens en natuur.

Op zaterdag ochtend vertrekken we na het ontbijt al vroeg gezamenlijk naar onze vrienden van het Coastriders Chapter Alkmaar. Daar worden wij om 10:00 uur verwacht bij H-D WestCoast in Alkmaar. Na een kop koffie neemt het Coastriders Chapters ons mee op een mooie route door Noord-Holland. Langs mooie dijkjes, molens en natuur rijden we door Noord-Holland gedurende en rit van twee uur met een korte tussenstop.

Zaterdagmiddag 24 augustus. Museum BroekerVeiling en Julianadorp
Om 13:00 uur komen we aan bij Museum BroekerVeiling. In Broek op Langedijk vind je de oudste veiling ter wereld waar we een rondleiding krijgen en een lunch inclusief koffie of thee.

Om 15:00 uur vertrekken we weer en vervolgen we de route begeleid door het Coastriders chapter richting het Noorden via mooie weggetjes en verwachten op het eindpunt aan te komen rond 15:30 uur. Er is dan nog gelegenheid om nog wat te drinken samen. Daarna zal het Rock City Chapter verder rijden naar de accommodatie in Julianadorp (Landal) waar we naar verwachting rond 17:00/17:30 uur zullen aankomen.

Zaterdagavond 24 augustus. Eten aan zee.

Er is daarna gelegenheid om even op te frissen. Om 19:00 uur is er op loopafstand van 1,8 km door de duinen bij het restaurant aan zee een tafel gereserveerd waar je op eigen kosten een maaltijd en drankjes kan nuttigen op een perfecte locatie aan zee.

Zondag 25 augustus.
Op zondag kun je na het ontbijt zelf je weg vervolgen en je zou bijvoorbeeld de veerboot kunnen pakken naar Texel. Wij bieden hiervoor een mooie route aan die je in eigen tempo kan rijden.

Maandag 26 augustus.
Maandag ochtend dienen we voor 11:00 uur de accommodatie te verlaten en vervolgt iedereen weer zijn eigen weg naar beneden.

Wat is inbegrepen?

 • Aankomst op vrijdag 23 augustus, vertrek op maandag 26 augustus
 • Overnachting in het hoogseizoen in een bungalow op basis van een 2-persoonskamer (vrijdag, zaterdag en zondag)
 • 1x 3-gangen diner (vrijdag)
 • 2x ontbijt (zaterdag en zondag)
 • Routes heenreis, terugreis en dagtrip Texel (zondag)
 • Ride-Out op zaterdag verzorgt door Coast Riders Chapter
 • Toegang Museum BroekerVeiling inclusief lunch (zaterdag)
 • Handdoeken pakket
 • Linnen pakket
 • Keukendoeken pakket
 • Eindschoonmaak bungalow
 • Toeristenbelasting
 • Reserveringskosten

Kosten: € 249,-
Toeslag 1-persoonskamer: € 85,-

Geef je hieronder meteen op, voordat het te laat is!

SCHRIJF JE NU IN

Inschrijving RCC meets CRC
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 28
Sun

LOH Start of Season

Start of season, Ladies Only… yes! Wij trappen het nieuwe motorseizoen af met een mooie rit door het oosten van het land. Rijden door oerbossen en knusse dorpjes met leuke ophaalbrugjes en vele molens. In een van… Lees meer
May 12
Sun

Moederdag Ride-Out

Moederdag Cadeautip!? Misschien wel een hele originele moederdag cadeautip!? Neem haar mee op deze speciale Moederdag Ride-Out! Maar het hoeft niet natuurlijk 😉 Verken het mooie Gelderland en de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf de start ontdekken we… Lees meer
May 26
Sun

De Plassen Ride-Out

Lees meer
May 30
Thu

HOGStock Benelux Rally

Lees verder op hogstock.nl Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief