RCC Herfstrit 2022

We verzamelen om 10.00 uur op een parkeerterrein bij een restaurant voor een kopje koffie. De koffie kan je zelf binnen bij het buffet afhalen en direct afrekenen. Kom niet eerder dan 10.00 uur want dan is het restaurant nog niet open!

We rijden vandaag in kleine groepen van maximaal 4 tot 6 personen. Met 5 minuten tussenpauze vertrekt kort na 10.15 uur de eerste groep. Via een route binnendoor, een stuk over de N-wegen én een stukje snelweg rijden we de Herfstrit van 2022. Onderweg rijden we o.a. veel langs het water en over zeer smalle dijkweggetjes waarbij het overzicht in de bocht soms niet meer dan 4 meter is.

Het is, net als vorig jaar, een puzzeltocht. Onderweg beantwoord je de vragen van de puzzeltocht. “Ja, we gaan ons weer als padvinders gedragen”. En het wordt nog leuker…….

De “route” krijg je pas vlak voor vertrek. De opgegeven adressen, aanwijzingen, postcodes en coördinatiepunten moet je zelf ter plekke in je eigen navigatiesysteem zetten. Lees daarom de aanwijzingen goed. Gebruik voor de route de instelling “Vermijd Snelweg” voor de Garmin en de TomTom. Maar let op!! Als er staat: “Via de Snelste Weg” dan rijd je ook over de snelweg om bij het volgende punt te komen.

Op het eindpunt leveren we het formulier pas in als ook de achterkant is ingevuld. Op de achterkant staat een Scrabblebord. Lees de spelregels en aanwijzingen goed door, anders kom je er niet uit! Alleen de gevonden antwoorden moeten worden ingevuld op het scrabblebord. De groep met de meeste goede antwoorden en punten krijgt een eervolle vermelding in de RCC nieuwsbrief.

Onderweg wordt er niets gereserveerd voor een koffiestop, lunch of een andere pauze. Onderweg kom je diverse (lunch)restaurantjes tegen voor een snelle lunch. Je kan ook je eigen lunchpakket meenemen voor onderweg. Gebruik maximaal drie kwartier voor de lunch onderweg.

Rond 16.00 uur komen zijn de eerste deelnemers bij het eindpunt. Vul hier het scrabblebord in. Tegen 18.00 uur rijdt iedereen weer huiswaarts.

Tip! De totale afstand is 200 kilometer en in rijtijd is dit ongeveer 5 uur rijden. Advies voor vandaag: “Gebruik je rijtijd en ga niet onderweg uitgebreid koffiedrinken of pauzeren. Naast de lunchpauze, kan een korte koffiestop van een kwartiertje kan natuurlijk wel. Weet dat je je rijtijd hard nodig hebt om om ± 16.00/16.30 uur aan te komen bij het eindpunt.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Oct 09
Sun

RCC Herfstrit 2022

We verzamelen om 10.00 uur op een parkeerterrein bij een restaurant voor een kopje koffie. De koffie kan je zelf binnen bij het buffet afhalen en direct afrekenen. Kom niet eerder dan 10.00 uur want… Lees meer
Oct 15
Sat

Charity ride-out

Beste chapterleden Zaterdag 15 oktober aanstaande gaan we de opbrengst van het charity-jaar 2022 aanbieden aan het WKZ. De rit start en eindigt bij de Saloon. We verzamelen vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur… Lees meer
Jun 22
Thu

HOG EUROPEAN 120th ANNIVERSARY

EUROPEAN 120th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT! Join us in Budapest, Hungary, from 22-25 June, 2023 to celebrate Harley-Davidson’s 120th Anniversary. This pan-European celebration will be one of many planned across the globe in 2023, and a major… Lees meer