Openingsrit “Vakmanschap is Meesterschap'”

Onder het motto Vakmanschap is Meesterschap rijden we dit jaar de Achterhoek in en gaan we kijken waar Willem Neerfeldt ooit is gestart met het brouwen van Grolsch bier. Op deze locatie, De Lange Gang, wordt ook een lunchbuffet voor ons klaargezet.

Hoe ziet deze dag er uit?

We starten in het Van Der Valk Hotel De Cantharel aan de A2 in Apeldoorn. Dit is afrit 19 richting Hoenderloo – Apeldoorn (N304).

Hier kan je nog even rustig een kopje koffie drinken en mogelijk wil je er nog een stuk appeltaart bij. Zorg dan wel dat je ruim op tijd aanwezig bent. Maar je kan er ook voor kiezen om te overnachten in het hotel. Rond 10:00 uur zullen we ons verzamelen op de parkeerplaats. Dan nemen we ook de details van de route nog even door.

We zullen deze route rijden met First Man Drop.

Ben je niet bekent met deze methode van motorrijden kijk dan nog even naar de uitlag hierover op de RCC Website. Of klik op deze link https://rockcitychapter.nl/rijden-in-first-man-drop/

De route gaat voornamelijk over binnendoor-wegen en we zullen drukke verkeerspunten zo veel mogelijk proberen te vermijden. We steken echter wel heel af en toe een N-weg over. Het is zaak dat je hier dan heel goed uitkijkt voor sneller rijdend verkeer op die wegen. We starten met z’n allen als één groep en ik wil ook heel erg graag aan het einde van de dag met dezelfde groep aankomen bij het eindpunt.

Wordt je door de voorrijders weggezet langs de kant van de weg, let er dan ook goed op dat je veilig staat. Zet ook altijd jouw alarmlichten even aan, zodat het overige verkeer je goed ziet staan als je langs de kant van de weg staat. Let ook goed op de andere rijders voor en achter jou, want er is weer veel te zien onderweg, van hertjes tot kangaroos, mooie boerderijen en waanzinnige villa’s. Hou voldoende afstand en rij zeker niet te hard. Uiteindelijk wachten de voorrijders op de laatste man.

In Groenlo is een grote parkeerplaats waar we overheen rijden om te kijken of we daar kunnen parkeren. Mocht deze al vol staan rijden we het voetgangersgebied in en parkeren rond de Oude Kerk. Zorg er dan wel voor dat alle motoren in één rij langs de kant van de weg kunnen staan en we winkels/horeca niet blokkeren. Die moeten bereikbaar blijven.

Zoals al aangegeven staat er bij De Lange Gang dus een buffet voor ons klaar, Bij de start van de rit krijg je ook twee consumptiemunten voor drankjes.

Wil je wat meer drinken? Dat kan, maar dan is dit voor eigen rekening. Reken je drankjes daarom dan ook gelijk af.

Dit alles krijg je voor 25 euro: je mag meerijden met deze mooie openingsrit met jouw Harley-vrienden van het Rock City Chapter volledig begeleid door onze voorrijders, achterrijders en Road-Captains, onderweg krijg je nog een heerlijk uitgebreid verzorgd lunchbuffet waar je in de gelegenheid wordt gesteld om hier rustig de tijd voor te kunnen nemen. Er is soep, luxe belegde broodjes, kroketjes en de drankjes zijn ook nog eens inbegrepen. Kortom: een magnifieke rit en ervaring op een unieke locatie.

Na ongeveer twee uur lekker samen getafeld te hebben met hopelijk een hoop gezelligheid en goede gesprekken gaan we weer weg van deze locatie en rijden we terug via een mooie route richting de Veluwezoom. Ook deze mooie route door de achterhoek brengt ons via mooie wegen langs kleine dorpjes, bossen en mooie vergezichten. We stoppen uiteindelijk bij een restaurantje vlak bij de snelweg A12 die richting Utrecht gaat. Wil je hier nog even wat drinken dan kan dat met uitzicht over de IJssel! Wil je liever meteen op huis aan, dan ben je daar ook geheel vrij in en sluit je deze mooie dag hopelijk heel tevreden af.

Kaarten zijn nu te koop via de website. Schrijf je dus snel in. Want vol is vol!!

Inschrijving is gesloten.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 21
Sun

Openingsrit “Vakmanschap is Meesterschap'”

Onder het motto Vakmanschap is Meesterschap rijden we dit jaar de Achterhoek in en gaan we kijken waar Willem Neerfeldt ooit is gestart met het brouwen van Grolsch bier. Op deze locatie, De Lange Gang,… Lees meer
May 09
Thu

Hotelweekend Duitsland

Na het succesvolle en gave hotelweekend van 2023, hebben we besloten om het dit jaar normaals zo te organiseren. Hiervoor zijn de voorbereidingen al in volle gang! Het verschil met het hotelweekend van vorig jaar? Juist!… Lees meer
Jun 09
Sun

Zitvlees Ride-Out

Het thema van de 222 miles lange zitvlees is dit jaar; Rock to Rock. De route gaat van Rock City Amersfoort naar het mooie Drenthe waar de bekende Hunnebedden. Maar uiteraard gaan we dit doen… Lees meer
Jun 15
Sat

ZaterDate met Gijsbert

Ga mee voor een verrassende Zaterdag Ride-Out met Gijsbert Samen sturen en genieten!! Lees meer