New Members Day & Ride-Out

Voor wie is de New Members Day en wat wordt er georganiseerd?

The New Members Day wordt georganiseerd voor iedereen die dit jaar een nieuwe motor heeft gekocht bij de Motor Saloon. Ook degenen die al enige tijd Harley rijden en dit jaar besloten hebben voor het eerst lid te worden, worden ook als New Member beschouwd. Wij willen ons als bestuur en als vrijwilligers van het Rock City Chapter aan je voorstellen en uitleggen wat je allemaal kunt verwachten het komende motorjaar. Ook krijg je een presentatie van hoe je het beste kan rijden in een groep tijdens een Ride-Out. Maar het leukste is om dit ook in de praktijk te ervaren. Dus wordt er ook gereden.

Waarom is het als nieuw lid zo’n aanrader om te komen?

Als het goed is, ben je nog niet zo lang lid van het Rock City Chapter. Hoogste tijd om eens over en weer kennis met elkaar te maken. Als je lid wordt van een nieuwe vereniging is dat natuurlijk altijd spannend. Wat zijn het voor mensen? Ik ken daar nog helemaal niemand! En verwachten ze ook iets van mij? En misschien heb je nog wel meer vragen. De ongedwongen sfeer van zo’n dag, waarin je vooral niet de enige New Member bent, maakt het stellen van vragen laagdrempelig.
De New Members Day is daarom dé gelegenheid om jou een beter beeld te laten vormen van alle mogelijkheden die onze club, het Rock City Chapter en de H.O.G. jou te bieden hebben. Daarnaast kan je de dynamiek van een groep mensen die dezelfde passie hebben, ervaren en beleven. Want wat is er mooier dan jouw passie te kunnen delen met gelijkgestemden!

Wat staat er op het programma?

Het informatieve element:
Een Meet & Greet met de bestuursleden van het Chapter, maar ook de vele andere leden van ons Chapter. Tijdens een korte presentatie, waar je alle ingrediënten krijgt voorgeschoteld, die jouw lidmaatschap van het Rock City Chapter meer inhoud geven, hopen wij jouw plezier in het rijden op jouw Harley-Davidson motor nog verder te vergroten. In deze presentatie krijg je uitgelegd aan welke afspraken wij ons houden om het rijden in een groep zo veilig en zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Het actieve element:
Na de eerste kennismaking kun je geheel vrijblijvend deelnemen aan een korte rit vanaf de Motor Saloon over de Utrechtse heuvelrug. We zullen tijdens deze rit eerst met Road Captains gaan rijden. Vervolgens maken we een korte stop bij een eetgelegenheid, waar je wat kunt eten of drinken. Na de stop switchen we over naar het First Man Drop systeem. Natuurlijk is de lunchstop ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe en oudere leden en kan je jouw ervaringen delen. Deze Ride-Out eindigt ruim een uur later ook weer bij de Motor Saloon, waar je de gezelligheid van ons Chapter tijdens de Open House dag van de Motor Saloon nog verder kunt beleven.

Kortom:
We starten de presentatie om 11:00 uur bij de Motor Saloon. Dus zorg dat je iets eerder aanwezig bent. Wij verwelkomen je graag!

Organisatie: Gerard Schoonderbeek & Arthur Silooy

Verzamelen: 10.30

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jun 30
Sat

Kersenrit, feest in de Boomgaard

In 2000 ontstond het idee om een kersenfestival te organiseren in een kersenboomgaard. Op die manier kon de vergeten kersenteelt weer op de kaart gezet worden. Inmiddels is de Hollandse kers niet meer weg te… Lees meer
Jun 30
Sat

RCT H-D 115th Anniversary Rally Praag

Een mooie reis naar de Europese viering van de 115th Anniversary van Harley-Davidson in Praag. Een trip van 11 dagen, waarbij je zelfstandig of in kleine groepjes naar Praag gaat rijden met een bezoek van… Lees meer
Jul 14
Sat

Harley-Dag Woerden Ride-In

Al jaren een geweldig evenement, veel verschillende Harley-Davidsons, nieuw, oud en eigenbouw choppers. Je blijft je verbazen, de ene motor heeft een nog dikkere achterband dan de andere. De route is ongeveer 80 kilometer en… Lees meer
Jul 15
Sun

Peel en Kempen Ride-Out

Gooi je been over het zadel en rij mee naar de mooie Peel en Kempen regio. Bij de start rijden we een deel langs de Waal. Dit gebied staat ook wel bekend als de Bommelerwaard.… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief