LOH Crea-workshop

Onze eigen LOH Lady Jeanine Gerlofsma organiseert een Mozaïek Workshop voor alle creatieve ladies! Dus zet 15 november snel in je agenda en mozaïek mee!

Hallo creatieve Ladies!
Ik ben al zo’n 20 jaar werkzaam in het mozaïekvak en heb al menige muur voorzien van mozaïek, heb restauraties gedaan en maak vrij werk voor exposities.

Jullie zijn van harte welkom om in een paar uurtjes een kleurrijk werkstukje te komen maken, in mijn atelier in Den Bosch. Jullie mogen zelf een klein werkstuk meenemen, maar je kunt ook kiezen uit een theedoosje, dienblad, wissellijst of andere ondergronden.

Ik ga jullie leren om te combineren met tegels en glas, en leg een aantal technieken uit. Tussendoor voorzie ik jullie van thee of koffie en een heerlijke Bossche Bol van Jan de Groot.

We beginnen om 10.00 uur en zijn rond 13.00 uur klaar. Nà de workshop is er nog genoeg tijd om de binnenstad van Den Bosch in te gaan!
De kosten bedragen € 27,50 inclusief (alles). Ladies van Rock City Chapter, zowel riding als non riding ladies, met eventueel 1 introducee, zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via: brigitte@rockcitychapter.nl.

 

 

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Feb 27
Thu

GPS Workshop verzorgd door MrGPS

De jaarlijkse GPS avond wordt dit jaar verzorgd door MrGPS, Hans Vaessen. Hans maakt al vele jaren instructie video’s voor GPS gebruikers en geeft trainingen in het gebruik van GPS. De video’s kun je vinden op… Lees meer
Mar 11
Wed

Technische Info & Safety avond

Het nieuwe motor jaar staat weer voor de deur. Nu we de actuele koude dagen en wie weet ook nog sneeuw moeten verwerken organiseren wij daartoe een aantal leuke voorseizoen activiteiten. Zo zal op de… Lees meer
Mar 13
Fri

LOH On Route

Op vrijdag 13 maart gaan we voor het eerst starten met een workshop routes maken voor op de GPS. Ook non riding ladies zijn hier zeker welkom, zodat ze hun man uit kunnen leggen hoe… Lees meer
Mar 22
Sun

Open House & New Members Day Ride-Out

  Ook dit jaar is het eind maart weer “Open Huis” bij de Motor Saloon in Amersfoort. Eigenlijk starten we hier al een klein beetje ons nieuwe motorseizoen. Tijdens het Open House houden wij ook… Lees meer