[geannuleerd] LOH Crea-workshop

Helaas hebben wij als bestuur na bekendmaking van de nieuwe Covid-19 regels moeten besluiten alle activiteiten van het Rock City Chapter te annuleren. Dit in ieder geval tot einde dit jaar. Mocht hier alsnog verandering in komen houden we jullie natuurlijk op de hoogte middels de website en de nieuwsbrief.

We betreuren het maar we kunnen helaas geen andere beslissing nemen.

Onze eigen LOH Lady Jeanine Gerlofsma organiseert een Mozaïek Workshop voor alle creatieve ladies! Dus zet 15 november snel in je agenda en mozaïek mee!

Hallo creatieve Ladies!
Ik ben al zo’n 20 jaar werkzaam in het mozaïekvak en heb al menige muur voorzien van mozaïek, heb restauraties gedaan en maak vrij werk voor exposities.

Jullie zijn van harte welkom om in een paar uurtjes een kleurrijk werkstukje te komen maken, in mijn atelier in Den Bosch. Jullie mogen zelf een klein werkstuk meenemen, maar je kunt ook kiezen uit een theedoosje, dienblad, wissellijst of andere ondergronden.

Ik ga jullie leren om te combineren met tegels en glas, en leg een aantal technieken uit. Tussendoor voorzie ik jullie van thee of koffie en een heerlijke Bossche Bol van Jan de Groot.

We beginnen om 10.00 uur en zijn rond 13.00 uur klaar. Nà de workshop is er nog genoeg tijd om de binnenstad van Den Bosch in te gaan!
De kosten bedragen € 27,50 inclusief (alles). Ladies van Rock City Chapter, zowel riding als non riding ladies, met eventueel 1 introducee, zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via: brigitte@rockcitychapter.nl.

 

 

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

No Post Found in Activity Calender