LOH Crea-workshop

Onze eigen LOH Lady Jeanine Gerlofsma organiseert een Mozaïek Workshop voor alle creatieve ladies! Dus zet 15 november snel in je agenda en mozaïek mee!

Hallo creatieve Ladies!
Ik ben al zo’n 20 jaar werkzaam in het mozaïekvak en heb al menige muur voorzien van mozaïek, heb restauraties gedaan en maak vrij werk voor exposities.

Jullie zijn van harte welkom om in een paar uurtjes een kleurrijk werkstukje te komen maken, in mijn atelier in Den Bosch. Jullie mogen zelf een klein werkstuk meenemen, maar je kunt ook kiezen uit een theedoosje, dienblad, wissellijst of andere ondergronden.

Ik ga jullie leren om te combineren met tegels en glas, en leg een aantal technieken uit. Tussendoor voorzie ik jullie van thee of koffie en een heerlijke Bossche Bol van Jan de Groot.

We beginnen om 10.00 uur en zijn rond 13.00 uur klaar. Nà de workshop is er nog genoeg tijd om de binnenstad van Den Bosch in te gaan!
De kosten bedragen € 27,50 inclusief (alles). Ladies van Rock City Chapter, zowel riding als non riding ladies, met eventueel 1 introducee, zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via: brigitte@rockcitychapter.nl.

 

 

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Sep 27
Sun

LOH Groen Herfsthart Ride-Out

De LOH rit gaat langs Hollandse IJssel, boom kwekerijen, plassen en kassen. Een zwierige tour langs typisch Groene Hart / Zuid Hollandse landschappen. We starten op randje Provincie Utrecht, bij De Meern. Via kleine karakteristieke… Lees meer
Oct 11
Sun

Herfst(puzzel)rit

We verzamelen om 10.00 uur bij Restaurant t Hoogt, van Weerden Poelmanweg 220, 3768 MN in Soest voor een kopje koffie. De koffie moet je zelf bij de bar afhalen en direct afrekenen. Kom niet… Lees meer
Oct 18
Sun

RCC Evenement Circuit rijden & BBQ

18 oktober hebben we als ladies of Harley een leuke middag georganiseerd voor zowel mannen als vrouwen. Dit evenement, georganiseerd vanuit de LOH, is voor zowel de mannen als vrouwen! Zit je nu nog achterop,… Lees meer
Oct 25
Sun

Eindejaars Ride-Out

Meer info volgt zsm! Lees meer