LOH Charity Flight Ride Out

Op zondag 13 juni aanstaande organiseert de LOH een charity Flight ride out ten behoeven van het RCC charity doel 2021: Stichting de wens ambulance.

Deze ride out, voor alle leden van de RCC, rijden wederom corona proef in kleine zelf samengestelde groepjes.   Heb je geen navigatie dan kan je altijd aansluiten bij andere leden.

De rit van ongeveer 135 km gaat via bossen, heide, dorpen landerijen en kastelen richting het noorden. Onderweg zijn weinig benzinestations dus vertrek met een volle tank. Misschien handig om koffie voor onderweg mee te nemen.  Na 61 Km is er een pontje (kosten 1,50)

Onze eindbestemming is Vliegveld Hoogeveen, waar je de mogelijk hebt om bij één van de rondleidingen aan te sluiten.

Bij restaurant ‘GraaG”  is de mogelijkheid om, wederom in kleine groepen, op het terras koffie te drinken en een lunch te nuttigen.  (* zie lunchspecial “ GraaG”, kosten zijn niet inbegrepen !)

Er is veel te zien op Vliegveld Hoogeveen.  Naast de vele historische vliegtuigen zijn er ook oude legervoertuigen en oude motoren te bewonderen.

Op vliegveld Hoogeveen wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van een replica van de Fokker D21.  Dit historische vliegtuig uit de jaren 30tig wordt hier vanaf de originele tekeningen opgebouwd en is bijna klaar voor haar eerste vlucht. Tijdens ons bezoek aan vliegveld Hoogeveen mogen wij als RCC leden, exclusief een kijkje nemen achter de schermen.

Het klapstuk van ons bezoek aan vliegveld Hoogeveen is de verloting van een vlucht met de Tiger Moth. Als je de gelukkige winnaar van de loterij bent, dan mag jij plaatsnemen in dit vliegtuig uit 1943 en een vlucht maken.

We willen nogmaals benadrukken dat deze Flight ride out voor alle leden is.

Tot 13 juni! Brigitte en Marileen

Nieuw bij het Chapter?

Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand uit de organisatie. Dit kan een bestuurslid, Road Captain of de voorrijder zijn. Op die manier kunnen we even kennis maken en een korte uitleg geven hoe alles in zijn werking gaat.

COVID-19

We weten natuurlijk allemaal in wat voor een rare tijd we leven. Alle activiteiten die wij organiseren doen we met in achtneming van de huidige regelgeving. Dit kan echter inhouden dat de vorm van het evenement verandert nadat de eerste communicatie hierover verstuurd is richting jullie. Mocht dit voorkomen, dan houden we iedereen natuurlijk op de hoogte via de nieuwsbrieven en de website.

Inschrijven:Ja

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jun 20
Sun

Vaderdag Ride-out

Jaaaaa! De terrassen zijn weer open! Hopelijk blijft dat zo de komende maanden. Op 20 juni gaan we de vaders van ons chapter in het zonnetje zetten.We rijden een prachtige route die naar het zuiden… Lees meer
Jun 27
Sun

Midden Nederland Ride-Out

Meer info volgt. Nieuw bij het Chapter? Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand uit… Lees meer
Jul 04
Sun

LOH Day and Bite Ride-Out

Meer info volgt. Nieuw bij het Chapter? Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand uit… Lees meer
Aug 01
Sun

Zwieren en Zwaaien “part 3”

Deze inmiddels klassieker onder de Ride outs voert on langs pittoreske dorpjes, kronkelende rivieren. Kortom Nederland op zijn mooist. En als de weergoden een beetje meewerken hebben we weer als voorgaande jaren stralend weer. Let’s… Lees meer