Janis Joplin- Ride-Out M/V

‘The Janis Joplin Piece of my heart’ – Ride-Out is voor iedereen…dus ook de heren van het Rock City Chapter zijn van harte welkom om mee te rijden in deze toer. Nu eens een keer geen man die traditioneel voor de troepen uitgaat maar onze eigen Itgar als ‘Speed Master’ lees: voorrijdster. Het wordt een rit van ongeveer 200 km, en brengt ons via de Biesbos door West-Brabant, naar het Zeeuwse Tholen. Hier zullen we in echte “Sixties” stijl gaan lunchen.

Een klein stukje geschiedenis: Janis Joplin behoort tot de zogenaamde ’27 club’. Zij is een van de vier muzikale grootheden die tussen 1969 en 1971, in een tijdsbestek van exact twee jaar, op 27-jarige leeftijd overlijden. Naast Janis en Jimi Hendrix zijn dat ook Brian Jones van The Rolling Stones en Jim Morrison van The Doors. Pas na de dood van Nirvana zanger Kurt Cobain in 1994, ook op 27-jarige leeftijd, ontstaat het begrip ’27 club’. In 2011 trad ook Amy Winehouse toe tot dit illustere legendarische gezelschap. Afijn, leuk voor de weet.

Details van de rit blijft grotendeels een verrassing en houdt het spannend! Maar dat het een feestje gaat worden, dat is zeker! Zoals, bij alle ritten van het RCC, starten we met een volle tank, lunchen we onderweg en is iedereen voor het avondeten weer thuis.

Vertreklocatie, -tijden en overige gegevens volgen via de RockCityPost-nieuwsbrief

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Nov 18
Sun

Eindejaarsrit & Stamppotmiddag

Vorig jaar toen de activiteitenagenda werd vastgesteld, waren we nog een beetje sceptisch voor wat betreft de datum van deze rit. Dit natuurlijk met betrekking tot de te verwachten weersomstandigheden. Maar gezien de vooruitzichten tot nu… Lees meer
Nov 30
Fri

LOH Crea Workshop Kerstversiering

Ladies only! Altijd al een keer zelf je kerstversiering willen maken, kom dan naar de workshop! Een paar weken voor de Kerst is hier je kans! Onder deskundige leiding gaan we aan de slag om… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief