Herfst(puzzel)rit

RECTIFICATIE Herfstrit op 11 oktober 2020

De, zoals de eerder genoemd, verzamelplaats van Restaurant Het Hoogt is komen te vervallen.

De nieuwe verzamelplaats voor de Herfstrit 2020 is nu bij:
Restaurant De Korte Duinen aan de Birkstraat 108, 3768 HL in Soest

Verzamelen 10.00 uur.

Bij het naast gelegen tankstation De AVIA kan je eerst nog je benzinetank afvullen voor de rit.

“Een klein wolkje aan de lucht, af en toe een mooie zonnestraal, soms een drupje regen, 15 graden op de temperatuurmeter en een klein zuchtje wind. Kortom; het wordt een mooie herfstdag voor de Herfstrit 2020”

Covid-19:

Met de intreding van de nieuwe regels word er ook weer strenger gecontroleerd. Daarom vragen we je een mondkapje me te nemen. Dit om te zorgen dat als er eetgelegenheden zijn die hier om vragen er geen problemen zijn om naar binnen te kunnen.

  • Respecteer de 1,5 meter afstand, niet alleen tot anderen, maar ook van anderen
  • Blijf thuis bij hoest- en of verkoudheidsklachten
  • Zorg dat je een mondkapje bij je draagt.

 

We verzamelen om 10.00 uur bij Restaurant t Hoogt, van Weerden Poelmanweg 220, 3768 MN in Soest voor een kopje koffie. De koffie moet je zelf bij de bar afhalen en direct afrekenen. Kom niet eerder dan 10.00 uur want dan is het restaurant nog niet open!

Ook bij dit restaurant zijn strenge Corona-regels van toepassing. We moeten ons schriftelijk aanmelden met de aankomsttijd, je naam en je 06-nummer. Deze gegevens zijn alléén voor de GGD i.v.m. een evt. Covid-19-uitbraak. Bij de ingang ligt een RCC-intekenlijst.

Maar vooral: Houd rekening met de anderhalve meter afstand!

We rijden vandaag in kleine groepen van maximaal 4 tot 6 personen. Met 5 minuten tussenpauze vertrekt kort na 10.15 uur de eerste groep. Via een route binnendoor, een stuk over de N-wegen én een stukje snelweg rijden we de herfstroute van 2020. Onderweg rijden we o.a. veel langs het water en over zeer smalle dijkweggetjes waarbij het overzicht in de bocht soms niet meer dan 4 meter bedraagt.

Het is weer een puzzeltocht. Onderweg beantwoord je de vragen van de puzzeltocht. “Ja, we gaan ons weer als padvinders gedragen”. En het wordt nog leuker…….

De adressen, aanwijzingen en coördinatiepunten moet je zelf ter plekke in je eigen navigatiesysteem zetten. Lees daarom de aanwijzingen goed. Gebruik voor de route de instelling “Vermijd Snelweg” voor de Garmin en de TomTom. Maar let op!! Als er staat: “Via de Snelste Weg” dan rijd je ook over de snelweg om bij het volgende punt te komen.

Op het eindpunt leveren we het formulier pas in als ook de achterkant is ingevuld! Die bestaat uit een Scrabblebord. Lees de spelregels en aanwijzingen goed door, anders kom je er niet uit! Alle gevonden antwoorden moeten worden ingevuld op het scrabblebord. De groep met de meeste goede antwoorden en punten krijgt een eervolle vermelding in de eerst volgende RCC nieuwsbrief.

O ja: IK ben de Jury”.

Onderweg is er niets gereserveerd voor een koffiestop, lunch of een andere pauze. Tip: Tot aan Uithoorn kom je onderweg diverse (lunch)restaurantjes tegen en als je een echte visliefhebber bent kan je nog een kwartiertje doorrijden naar Burgerveen voor een meesterlijk broodje (warme) dagverse paling en/of een broodje gerookte zalm bij Palingrokerij Eveleens op huisnummer 227. De broodjes eten we uit de hand op het terras of naast de motor. Je kan ook je eigen lunchpakket meenemen voor onderweg. Gebruik maximaal drie kwartier voor de lunch.

Tegen 16.00 uur komen de eerste aan bij het eindpunt. Vul hier het scrabblebord in.

Rond 18.00 uur rijdt iedereen weer huiswaarts.

Tip! We zijn een vereniging van eigenaren met allen hetzelfde motormerk. Eén van onze doelstellingen is dan ook het rijden op onze Harley-Davidson. De totale afstand is 200 kilometer en in rijtijd is dit ongeveer 5 uur rijden. Advies voor vandaag: “Gebruik je rijtijd en ga niet onderweg uitgebreid koffiedrinken of pauzeren. Een korte pauzestop van een kwartiertje kan natuurlijk wel. Weet dat je je rijtijd hard nodig hebt om ± 16.00/16.30 uur aan te komen bij het eindpunt bij Café De Plank, Coelhorsterweg 21, 3828 PA in Hoogland.

Veel plezier vandaag en “O ja”, vergeet je verrekijker deze keer niet mee te nemen, je hebt ‘m hard nodig bij het beantwoorden van één van de vragen.

Verzamelen: 10.00

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 18
Sun

Openingsrit – Picknick

Beste Rock City rijders,   Het is bijna zover. We gaan het 2021 seizoen aftrappen met onze jaarlijkse Opening Ride-Out en dat doen door er geheel Corona-proof een Picknick Ride-Out van te maken.   Hoe wat en… Lees meer
Apr 25
Sun

NXT-GEN Shut up and ride

Meer info volgt.   Nieuw bij het Chapter? Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand… Lees meer
May 02
Sun

Bollen Ride-out

Meer info volgt. Nieuw bij het Chapter? Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand uit… Lees meer
May 08
Sat

Memorial ride-out

  Ook dit jaar besteden we weer aandacht aan diegene die hun leven hebben gelaten voor onze vrijheid. Traditiegetrouw zullen we een kort bezoek brengen aan de Groesbeek Memorial Canadian War Cemetery. Hier zal het… Lees meer