Herfst(puzzel)rit

We verzamelen om 10.00 uur bij Restaurant t Hoogt, van Weerden Poelmanweg 220, 3768 MN in Soest voor een kopje koffie. De koffie moet je zelf bij de bar afhalen en direct afrekenen. Kom niet eerder dan 10.00 uur want dan is het restaurant nog niet open!

Ook bij dit restaurant zijn strenge Corona-regels van toepassing. We moeten ons schriftelijk aanmelden met de aankomsttijd, je naam en je 06-nummer. Deze gegevens zijn alléén voor de GGD i.v.m. een evt. Covid-19-uitbraak. Bij de ingang ligt een RCC-intekenlijst.

Maar vooral: Houd rekening met de anderhalve meter afstand!

We rijden vandaag in kleine groepen van maximaal 4 tot 6 personen. Met 5 minuten tussenpauze vertrekt kort na 10.15 uur de eerste groep. Via een route binnendoor, een stuk over de N-wegen én een stukje snelweg rijden we de herfstroute van 2020. Onderweg rijden we o.a. veel langs het water en over zeer smalle dijkweggetjes waarbij het overzicht in de bocht soms niet meer dan 4 meter bedraagt.

Het is weer een puzzeltocht. Onderweg beantwoord je de vragen van de puzzeltocht. “Ja, we gaan ons weer als padvinders gedragen”. En het wordt nog leuker…….

De adressen, aanwijzingen en coördinatiepunten moet je zelf ter plekke in je eigen navigatiesysteem zetten. Lees daarom de aanwijzingen goed. Gebruik voor de route de instelling “Vermijd Snelweg” voor de Garmin en de TomTom. Maar let op!! Als er staat: “Via de Snelste Weg” dan rijd je ook over de snelweg om bij het volgende punt te komen.

Op het eindpunt leveren we het formulier pas in als ook de achterkant is ingevuld! Die bestaat uit een Scrabblebord. Lees de spelregels en aanwijzingen goed door, anders kom je er niet uit! Alle gevonden antwoorden moeten worden ingevuld op het scrabblebord. De groep met de meeste goede antwoorden en punten krijgt een eervolle vermelding in de eerst volgende RCC nieuwsbrief.

O ja: IK ben de Jury”.

Onderweg is er niets gereserveerd voor een koffiestop, lunch of een andere pauze. Tip: Tot aan Uithoorn kom je onderweg diverse (lunch)restaurantjes tegen en als je een echte visliefhebber bent kan je nog een kwartiertje doorrijden naar Burgerveen voor een meesterlijk broodje (warme) dagverse paling en/of een broodje gerookte zalm bij Palingrokerij Eveleens op huisnummer 227. De broodjes eten we uit de hand op het terras of naast de motor. Je kan ook je eigen lunchpakket meenemen voor onderweg. Gebruik maximaal drie kwartier voor de lunch.

Tegen 16.00 uur komen de eerste aan bij het eindpunt. Vul hier het scrabblebord in.

Rond 18.00 uur rijdt iedereen weer huiswaarts.

Tip! We zijn een vereniging van eigenaren met allen hetzelfde motormerk. Eén van onze doelstellingen is dan ook het rijden op onze Harley-Davidson. De totale afstand is 200 kilometer en in rijtijd is dit ongeveer 5 uur rijden. Advies voor vandaag: “Gebruik je rijtijd en ga niet onderweg uitgebreid koffiedrinken of pauzeren. Een korte pauzestop van een kwartiertje kan natuurlijk wel. Weet dat je je rijtijd hard nodig hebt om ± 16.00/16.30 uur aan te komen bij het eindpunt bij Café De Plank, Coelhorsterweg 21, 3828 PA in Hoogland.

Veel plezier vandaag en “O ja”, vergeet je verrekijker deze keer niet mee te nemen, je hebt ‘m hard nodig bij het beantwoorden van één van de vragen.

Verzamelen: 10.00

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Sep 27
Sun

LOH Groen Herfsthart Ride-Out

De LOH rit gaat langs Hollandse IJssel, boom kwekerijen, plassen en kassen. Een zwierige tour langs typisch Groene Hart / Zuid Hollandse landschappen. We starten op randje Provincie Utrecht, bij De Meern. Via kleine karakteristieke… Lees meer
Oct 11
Sun

Herfst(puzzel)rit

We verzamelen om 10.00 uur bij Restaurant t Hoogt, van Weerden Poelmanweg 220, 3768 MN in Soest voor een kopje koffie. De koffie moet je zelf bij de bar afhalen en direct afrekenen. Kom niet… Lees meer
Oct 18
Sun

RCC Evenement Circuit rijden & BBQ

18 oktober hebben we als ladies of Harley een leuke middag georganiseerd voor zowel mannen als vrouwen. Dit evenement, georganiseerd vanuit de LOH, is voor zowel de mannen als vrouwen! Zit je nu nog achterop,… Lees meer
Oct 25
Sun

Eindejaars Ride-Out

Meer info volgt zsm! Lees meer