GPS Workshop verzorgd door MrGPS

De jaarlijkse GPS avond wordt dit jaar verzorgd door MrGPS, Hans VaessenHans maakt al vele jaren instructie video’s voor GPS gebruikers en geeft trainingen in het gebruik van GPS. De video’s kun je vinden op zijn website maar ook op youtube.

Let op, er is maar plek voor 100 leden dus inschrijven is noodzakelijk.

Om deze populaire GPS-avond in goede banen te leiden is het online inschrijven, op het formulier hieronder, een must. Zo garandeer je jezelf dat je ook daadwerkelijk een zitplaats hebt en voorkom je teleurstellingen. Er zijn geen kosten aan verbonden, dus wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol!

Hans Vaessen heeft voor vanavond geen vast programma. Het wordt een training Basecamp voor het chapter. In combinatie met andere routeplanners zoals MyRouteapp. Enerzijds omdat we ook bij het chapter vaker de TomTom Rider tegenkomen maar ook, en vooral, omdat dergelijke programma’s ook voor Garmin gebruikers zeer interessant zijn, en vaak makkelijker te gebruiken dan Basecamp.

Hij heeft weliswaar enkele sheets als basis, maar het gros van wat hans vertel en ons laat zien is de praktijk van de software. Bovendien is het geen eenrichtingverkeer: tussentijdse vragen door de deelnemers zijn van harte welkom. In de regel maakt het een dergelijke cursus alleen maar interessanter en boeiender.

Is de workshop voor beginners of gevorderden?
Meestal is het een combinatie van beiden, waarbij hans probeert maximaal iedereen een zinvolle training te laten hebben, maar het zou kunnen zijn dat iemand achteraf opmerkt sommige zaken toch echt te ingewikkeld te hebben gevonden, of juist te ‘basic’.

Werkt iedereen met z’n eigen computer?
Nee. Temeer omdat het niet alleen een zinvolle, maar ook gezellige happening moet zijn hou ik de computer dan ook liefst centraal. Neemt niet weg dat ik wel héél veel op de computer demonstreer. En als dan iemand roept ‘doe dat nog eens, dat ging me te snel’: geen probleem.
Overigens is het geen enkel probleem tijdens zo’n training toch je eigen laptop mee te nemen zodat je wat ik laat zien tegelijk zelf kunt proberen. De uitleg gebeurt echter ‘centraal’.

Start om 19:00
Verwachte eindtijd 22:00
Deuren gaan open om 18:30
Locatie: Motor Saloon

Organisatie: Arthur Silooy


Inschrijffomulier GPS Workshop

GPS Formulier
Voornaam
Achternaam
Het 6-cijferige nummer op je ledenpas
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Feb 27
Thu

GPS Workshop verzorgd door MrGPS

De jaarlijkse GPS avond wordt dit jaar verzorgd door MrGPS, Hans Vaessen. Hans maakt al vele jaren instructie video’s voor GPS gebruikers en geeft trainingen in het gebruik van GPS. De video’s kun je vinden op… Lees meer
Mar 11
Wed

Technische Info & Safety avond

Het nieuwe motor jaar staat weer voor de deur. Nu we de actuele koude dagen en wie weet ook nog sneeuw moeten verwerken organiseren wij daartoe een aantal leuke voorseizoen activiteiten. Zo zal op de… Lees meer
Mar 13
Fri

LOH On Route

Meer info volgt zsm! Lees meer
Mar 22
Sun

Open House & New Members Day Ride-Out

Meer info volgt zsm! Lees meer