GPS Workshop avond

GPS informatie avond door Ronald Cremers (instructeur Waypoint)

Ook altijd in gevecht met je Garmin? Tot in de late uurtjes aan het stoeien om de route in je navigatie te krijgen? Kom dan naar de workshops Navigatie, op woensdag 13 maart in de Motorsaloon. Er is plaats voor maximaal 60 personen.

Hoe gaan we het doen?
Door het grote succes van vorig jaar en de vele verzoeken om nogmaals Ronald Cremers uit te nodigen voor deze avond, gaan we dit doen. Ronald Cremers, die werkt als instructeur bij WayPoint. Hij geeft al jaren trainingen en presentaties over navigatie systemen. Dus de uitgelezen mogelijkheid om nog meer te leren over jou navigatie systeem. Hij komt deze avond langs in de Motorsaloon om ons alles te vertellen over je Garmin navigatie en Basecamp maar ook over Tom Tom. Want de nieuwste modellen verschillen niet meer zo heel erg veel van elkaar. Dit jaar volgt een kleine herhaling van vorig jaar en gaan we verder in op de eigenaardigheden in mogelijkheden van motor navigatie.

Omdat wij Ronald moeten betalen voor zijn kennis & presentatie zullen wij voor deze avond een entree gaan vragen van € 6,00. Neem dit contant mee zodat je bij de binnenkomst van Motorsaloon kunt betalen.

We starten deze avond om 19:30 u. En de deuren van de Motorsaloon gaan om 19:00 u open.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Feb 22
Fri

LOH Smartlappen zingen

Onze 2de activiteit van het LOH voorseizoen wordt Smartlappen zingen. Om de sfeer nog wat beter te maken dan deze al is gaan we deze keer smartlappen zingen onder begeleiding van een heuse accordeoniste. Smartlap is… Lees meer
Mar 13
Wed

GPS Workshop avond

GPS informatie avond door Ronald Cremers (instructeur Waypoint) Ook altijd in gevecht met je Garmin? Tot in de late uurtjes aan het stoeien om de route in je navigatie te krijgen? Kom dan naar de workshops… Lees meer
Mar 13
Wed

Technische info Safety Avond

Info volgt t.z.t. Lees meer
Mar 17
Sun

LOH Workshop YCAT

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief