Eindejaarsrit & Stamppotmiddag

Vorig jaar toen de activiteitenagenda werd vastgesteld, waren we nog een beetje sceptisch voor wat betreft de datum van deze rit. Dit natuurlijk met betrekking tot de te verwachten weersomstandigheden. Maar gezien de vooruitzichten tot nu toe, durven we de uitdaging wel aan.

Zoals ieder jaar sluiten we het seizoen op deze traditionele wijze af. Na een korte Ride out, dit jaar o.l.v. Gert-Jan, eindigen we met zijn allen bij onze geautoriseerde dealer en gastheer Marco van Velzen in de Motorsaloon in Amersfoort.
Hier kunnen we natuurlijk eerst een beetje “opwarmen”, om daarna te genieten van een gezellig samenzijn met een ouderwets heerlijke stamppotmaaltijd.

Maarrrr…natuurlijk is het wel de bedoeling om eerst een stukje te rijden om voldoende eetlust op te wekken. De echte “Die Hards” springen op hun Harley en rijden met ons mee voor dé traditionele, legendarische, laatste Ride-Out van onze club. Onderweg is er nog een korte stop ingepland om de benen te strekken. Ontvangst in de Saloon is voor iedereen vanaf 16.00 uur.

Vertrektijden en verzamellocatie etc. worden in de Rock City Post bekent gemaakt.

DE INSCHRIJVING VOOR DE STAMPPOTMIDDAG IS INMIDDELS GESLOTEN!

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

No Post Found in Activity Calender

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief