Charity Ride-Out 27-5

Zoals gebruikelijk sluiten wij ook dit jaar onze charity activiteit weer af met een mooie Charity ride-out. Dit keer is ons Charity doel: Woongroep Amervoorde. Dit is een wooninitiatief voor jongeren met een beperking.

Voor de huisvesting en zorg is veel geld nodig. Inmiddels wonen er al 15 jong volwassenen naar volle tevredenheid maar er moet nog veel gebeuren. Vooral het inrichten van de tuin en ook de balkons staat nu op de lijst. De bewoners waarderen het enorm als u uw ❤ laat spreken.

We hebben weer een prachtige route voor jullie uitgezet, waarbij we op de terugweg even op bezoek gaan bij de Woongroep om ons daarna te melden bij de Motorsaloon om hopelijk een mooie cheque te kunnen overhandigen.

Ook dit jaar is het de bedoeling dat je je inschrijft en een bijdrage doneert van minimaal € 15,- p.p. (uiteraard mag het meer zijn, dan kun je het gewenste bedrag zelf invullen in het formulier). Het bedrag van de donatie komt volledig ten goede aan dit project.

Ik hoop dat we weer met velen aanwezig zullen zijn en kunnen genieten van een mooie rit en uiteindelijk ook dit jaar een mooi bedrag kunnen schenken aan dit goede doel.

We lunchen onderweg; de kosten van deze lunch zijn voor eigen rekening.

DOE MEE!

Schrijf je hieronder via het formulier direct in en betaal online. Wil je meer doneren, dat kan door het gewenste bedrag zelf in te vullen op onderstaand formulier.

Voor vragen: ton@rockcitychapter.nl

Wil je meer weten over Woongroep Amervoorde, klik dan hier: www.woongroepamervoorde.nl

Organisatie: Ton Distel

Startlocatie: Goudreinet / Mac Donalds, A1 afslag 15, Terschuur / Barneveld

Verzamelen: 10.30 uur

Vertrek stipt om: 11.00 uur stipt

Inschrijven: Ja, zie tekst boven

Kosten: 15 p.p. (of het bedrag dat je wilt doneren)

SCHRIJF JE NU IN EN BETAAL DIRECT

Charity Ride-Out
Voornaam
Achternaam
Voornaam
Achternaam
Vul hier de eerste 6 cijfers van je lidmaatschapsnummer in zoals deze op je pas staan.
Ik ga akkoord dat mijn verzonden data opgeslagen en gebruikt word voor de afhandeling van het verzonden bericht.
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Oct 07
Sun

Herfstrit

Terwijl ik de tekst schrijf, hebben we net de Olympische 1.000 meter sprint in Pyeongchang in de kleur goud gewonnen. Kjeld Bravo!! Onze herfstrit is nog 8 maanden verder, maar pas op, de tijd vliegt… Lees meer
Oct 14
Sun

Janis Joplin Piece of my heart – Ride-Out

Uw voorrijder voor deze rit is onze eigen Chapter-Janis. Herkent u haar! Helaas behoort Janis Joplin inmiddels tot de zogenaamde ’27 club’. Zij is een van de vier muzikale grootheden die tussen 1969 en 1971,… Lees meer
Oct 27
Sat

Road to Woodstock, Chapter Party Night

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden: de supergezellige Chapter thema feestavond aan het einde van het seizoen. Vooruitlopend op ons grote jubileumfeest de HOGSTOCK Benelux H.O.G. Rally in 2019, komen we nu alvast in… Lees meer
Nov 18
Sun

Eindejaarsrit & Stamppotmiddag

Onze jaarlijkse afsluiter staat dit jaar wederom op de agenda. Ga mee met de laatste Ride-Out van het RCC-motorjaar, om na afloop echt te kunnen genieten van oud Hollandsch eten. Lekkere stamppotten met sappige worst… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief