Route Charity 2020
Charity Ride-Out

 

Beste Motorvrienden van Rock City Chapter.

We zijn gelukkig alweer samen bezig met mooie ritten.
Maar zoals ik altijd zeg de mooiste rit van het jaar is de CHARITY Ride Out en die staat klaar. Een prachtige rit die je zeker mee moet rijden. Een rit van 150 km door het mooie rivierenLand van Lek en Linge

Deze vindt plaats op zondag 30 Augustus 2020.

Dit jaar is ons Goede Doel de “Vrienden van Meander”, een prachtig doel gezien de huidige situatie met Corona. De Vrienden van Meander hebben diverse leuke projecten waar geld voor nodig is.
Hoe gaat het ook alweer, je kunt via de activiteitenrekening van RCC een storting doen van minimaal !5,- meer mag natuurlijk altijd.
Je kunt het bedrag overmaken op rekening van Rock City Chapter : reknr.: NL02INGB0004523288 met vermelding van Charity 2020.

Door de corona hebben we weinig mogelijkheden gehad om voor het GOEDE DOEL geld bij elkaar te sprokkelen.
Zo ontbreekt dit jaar onze Mascotte omdat niet zeker was of we nog de gelegenheid zouden krijgen om te rijden. Wel aanwezig is onze  Charity Pin, nog steeds voor de mooie prijs van een tientje.
Mocht je niet mee kunnen om wat voor reden dan ook, dan is het niet verboden om toch een bijdrage te storten op de bovenstaande rekening.

Wanneer: Zondag 30 Augustus 2020
Verzamelen: bij La Place  de Meern, vanaf 10.00 uur
Vertrek uiterlijk om 10.30 uur
(neem even kontant  3,- p.p. mee die wij graag vooraf komen innen voor 2x de pont,)
Neem voldoende drinken mee want de mogelijkheden om te lunchen en ergens wat te nuttigen zijn beperkt door de Horeca Corona-regels.

 

Uw voorrijder is Charity Officer, Ton Distel

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

No Post Found in Activity Calender