Charity Ride-Out 27-5

Zoals gebruikelijk sluiten wij ook dit jaar onze charity activiteit weer af met een mooie Charity ride-out. Dit keer is ons Charity doel: Woongroep Amervoorde. Dit is een wooninitiatief voor jongeren met een beperking.

Voor de huisvesting en zorg is veel geld nodig. Inmiddels wonen er al 15 jong volwassenen naar volle tevredenheid maar er moet nog veel gebeuren. Vooral het inrichten van de tuin en ook de balkons staat nu op de lijst. De bewoners waarderen het enorm als u uw ❤ laat spreken.

We hebben weer een prachtige route voor jullie uitgezet, waarbij we op de terugweg even op bezoek gaan bij de Woongroep om ons daarna te melden bij de Motorsaloon om hopelijk een mooie cheque te kunnen overhandigen.

Ook dit jaar is het de bedoeling dat je je inschrijft en een bijdrage doneert van minimaal € 15,- p.p. (uiteraard mag het meer zijn, dan kun je het gewenste bedrag zelf invullen in het formulier). Het bedrag van de donatie komt volledig ten goede aan dit project.

Ik hoop dat we weer met velen aanwezig zullen zijn en kunnen genieten van een mooie rit en uiteindelijk ook dit jaar een mooi bedrag kunnen schenken aan dit goede doel.

We lunchen onderweg; de kosten van deze lunch zijn voor eigen rekening.

DOE MEE!

Schrijf je hieronder via het formulier direct in en betaal online. Wil je meer doneren, dat kan door het gewenste bedrag zelf in te vullen op onderstaand formulier.

Voor vragen: ton@rockcitychapter.nl

Wil je meer weten over Woongroep Amervoorde, klik dan hier: www.woongroepamervoorde.nl

Organisatie: Ton Distel

Startlocatie: Goudreinet / Mac Donalds, A1 afslag 15, Terschuur / Barneveld

Verzamelen: 10.30 uur

Vertrek stipt om: 11.00 uur stipt

Inschrijven: Ja, zie tekst boven

Kosten: 15 p.p. (of het bedrag dat je wilt doneren)

SCHRIJF JE NU IN EN BETAAL DIRECT

Charity Ride-Out
Voornaam
Achternaam
Voornaam
Achternaam
Vul hier de eerste 6 cijfers van je lidmaatschapsnummer in zoals deze op je pas staan.
Ik ga akkoord dat mijn verzonden data opgeslagen en gebruikt word voor de afhandeling van het verzonden bericht.
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

May 27
Sun

Charity Ride-Out 27-5

Zoals gebruikelijk sluiten wij ook dit jaar onze charity activiteit weer af met een mooie Charity ride-out. Dit keer is ons Charity doel: Woongroep Amervoorde. Dit is een wooninitiatief voor jongeren met een beperking. Voor de huisvesting en… Lees meer
Jun 03
Sun

LOH Ride-Out Op zoek naar het witte goud

De asperge is al ruim 5000 jaar een geliefd gewas. Niet alleen als groente, maar ook als geneeskrachtig kruid en als versiering. De oudste bewijzen van het gebruik van asperges zijn gevonden in de piramide… Lees meer
Jun 08
Fri

HOG Benelux Rally Ride-In

Ook dit jaar organiseren we weer de intussen traditionele jaarlijkse Ride-In naar de Benelux H.O.G. Rally. Van 8 tot 10 juni 2018 wordt deze georganiseerd door twee zuidelijke chapters, te weten het Luxemburg Chapter en… Lees meer
Jun 17
Sun

Zoek de Opperdoes Ride-Out

Ga je mee op zoek naar de opperdoes? Dit jaar gaan we een mooie Ride-out maken door de streek waar dit aardappeltje zijn naam aan dankt. We vertrekken om 11 uur op aardappeljacht. De rit… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief