Charity Ride-Out 27-5

Zoals gebruikelijk sluiten wij ook dit jaar onze charity activiteit weer af met een mooie Charity ride-out. Dit keer is ons Charity doel: Woongroep Amervoorde. Dit is een wooninitiatief voor jongeren met een beperking.

Voor de huisvesting en zorg is veel geld nodig. Inmiddels wonen er al 15 jong volwassenen naar volle tevredenheid maar er moet nog veel gebeuren. Vooral het inrichten van de tuin en ook de balkons staat nu op de lijst. De bewoners waarderen het enorm als u uw ❤ laat spreken.

We hebben weer een prachtige route voor jullie uitgezet, waarbij we op de terugweg even op bezoek gaan bij de Woongroep om ons daarna te melden bij de Motorsaloon om hopelijk een mooie cheque te kunnen overhandigen.

Ook dit jaar is het de bedoeling dat je je inschrijft en een bijdrage doneert van minimaal € 15,- p.p. (uiteraard mag het meer zijn, dan kun je het gewenste bedrag zelf invullen in het formulier). Het bedrag van de donatie komt volledig ten goede aan dit project.

Ik hoop dat we weer met velen aanwezig zullen zijn en kunnen genieten van een mooie rit en uiteindelijk ook dit jaar een mooi bedrag kunnen schenken aan dit goede doel.

We lunchen onderweg; de kosten van deze lunch zijn voor eigen rekening.

DOE MEE!

Schrijf je hieronder via het formulier direct in en betaal online. Wil je meer doneren, dat kan door het gewenste bedrag zelf in te vullen op onderstaand formulier.

Voor vragen: ton@rockcitychapter.nl

Wil je meer weten over Woongroep Amervoorde, klik dan hier: www.woongroepamervoorde.nl

Organisatie: Ton Distel

Startlocatie: Goudreinet / Mac Donalds, A1 afslag 15, Terschuur / Barneveld

Verzamelen: 10.30 uur

Vertrek stipt om: 11.00 uur stipt

Inschrijven: Ja, zie tekst boven

Kosten: 15 p.p. (of het bedrag dat je wilt doneren)

SCHRIJF JE NU IN EN BETAAL DIRECT

Charity Ride-Out
Voornaam
Achternaam
Voornaam
Achternaam
Vul hier de eerste 6 cijfers van je lidmaatschapsnummer in zoals deze op je pas staan.
Ik ga akkoord dat mijn verzonden data opgeslagen en gebruikt word voor de afhandeling van het verzonden bericht.
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jul 20
Fri

Friday Night 2 Ride-Out

De tweede avondrit in 2018 heerlijk samen de nacht in rijden. We rijden door het rivierenlandschap van Midden-Nederland. De route loopt door het midden en westelijk rivierengebied, over dijken en door waarden. Denkend aan Holland… Lees meer
Jul 29
Sun

Capital Zitvlees Ride-Out

Voor de Zitvleesrit van 2018 gaan we de uitdaging aan om een aantal hoofdsteden te bezoeken. Denk niet alleen aan de hoofdstad zelf, maar er zijn er veel meer… Laat je verassen door de verscheidenheid… Lees meer
Aug 05
Sun

Deurdonderen Ride-Out

Saddle-up met Henk en ga lekker Deurdonderen in de Achterhoek! De lengte van de route is 177 km. De route gaat via Beekbergen – Hoenderlo – Loenen – Empe naar Brummen. Na de oversteek met… Lees meer
Aug 11
Sat

Zater-Date Basic Ride-Out

Rij mee met Roger en kom samen een lekker stukje ploffen en laat je verrassen. No bullshit just cruising! Neem je broodtrommeltje mee en eventueel een thermos koffie, snoepjes en koekjes, want je weet maar… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief