Charity Ride-out Wens Ambulance

Beste chapter leden,

zaterdag 6 november a.s. is het dan zo ver: we gaan de cheque overhandigen aan het goede doel van dit jaar: Stichting Wensambulance Utrecht.

Zij hebben hun basis bij de brandweer in Zeist en daar zullen we dan ook de cheque overhandigen.

Vanaf de Saloon rijden we binnendoor naar Zeist waar we rond 11.30 uur aankomen. De medewerkers van de Wensambulance hebben een klein programmaatje voor ons opgesteld en dat ziet er als volgt uit:

Zoals jullie zien zullen we warm onthaald worden door de medewerkers van de Wensambulance.

Om 12.30 uur zadelen we dan weer op en rijden met een leuke route terug naar de Motorsaloon. In zijn totaliteit is het zeker geen grote rit (+/- 40 km.) maar het gaat er uiteindelijk natuurlijk om dat we de cheque uitreiken aan de Stichting.

Ik hoop jullie op de 6e te mogen begroeten,

Gert van Schie

Charity Officer

 

 

Nieuw bij het Chapter?

Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand uit de organisatie. Dit kan een bestuurslid, Road Captain of de voorrijder zijn. Op die manier kunnen we even kennis maken en een korte uitleg geven hoe alles in zijn werking gaat.

COVID-19

We weten natuurlijk allemaal in wat voor een rare tijd we leven. Alle activiteiten die wij organiseren doen we met in achtneming van de huidige regelgeving. Dit kan echter inhouden dat de vorm van het evenement verandert nadat de eerste communicatie hierover verstuurd is richting jullie. Mocht dit voorkomen, dan houden we iedereen natuurlijk op de hoogte via de nieuwsbrieven en de website.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jan 30
Sun

LOH Winterwandeling Harderwijk

Meer info volgt. Nieuw bij het Chapter? Ben je een nieuw lid van het Rock City Chapter, of heb je gewoon nog niet zo vaak meegereden? Kom dan even iets eerder en zoek iemand uit… Lees meer