Biker Beer & Wine – 03

De afgelopen jaren zagen we elkaar in de wintermaanden maar een enkele keer. Daar gaan we vanaf dit jaar verandering in brengen. Want er staat wat nieuws op de agenda.

De Biker Beer & Wine

Bij café de Plank in Amersfoort gaan we op de 2e vrijdag van de maand een gezellig avondje borrelen. Dit noemen we de Biker Beer & Wine. We starten deze avonden vanaf 20:00 uur en de laatste mag het licht uit doen; maar daarna natuurlijk wel veilig de weg op naar huis.

Het adres van Cafe De Plank is: Coelhorsterweg 21, 3828 PA Hoogland.

Voor nieuwe Chapter-leden die nog niet zo heel veel mensen kennen zijn er twee personen aanwezig die fungeren als host. Zij ontvangen je en helpen je even op weg binnen het Chapter.

Drankjes zijn in café de Plank voor eigen rekening. Je mag de consumpties op jouw naam laten zetten en dan aan het einde van de avond in één keer afrekenen.

Wij kijken er naar uit om samen met jullie er een paar gezellige avonden van te maken en elkaar binnen het Chapter beter te leren kennen op een informele en gezellige manier.

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 12
Fri

Biker Beer & Wine – 03

De afgelopen jaren zagen we elkaar in de wintermaanden maar een enkele keer. Daar gaan we vanaf dit jaar verandering in brengen. Want er staat wat nieuws op de agenda. De Biker Beer & Wine… Lees meer
May 09
Thu

Hotelweekend Duitsland

Na het succesvolle en gave hotelweekend van 2023, hebben we besloten om het dit jaar normaals zo te organiseren. Hiervoor zijn de voorbereidingen al in volle gang! Het verschil met het hotelweekend van vorig jaar? Juist!… Lees meer
Jun 09
Sun

Zitvlees Ride-Out

Het thema van de 222 miles lange zitvlees is dit jaar; Rock to Rock. De route gaat van Rock City Amersfoort naar het mooie Drenthe waar de bekende Hunnebedden. Maar uiteraard gaan we dit doen… Lees meer
Jun 15
Sat

ZaterDate met Gijsbert

Ga mee voor een verrassende Zaterdag Ride-Out met Gijsbert Samen sturen en genieten!! Lees meer