3 Daags Camping Weekend

Back to Basic; lekker rijden op wegen die anders zijn dan je gewend bent, met de uitdaging van het onbekende bij de volgende bocht.
Op een camping die vooral gezellig is, kun je niet anders dan genieten. Genieten van kampvuur en vuurkorven, van barbecue, drank en muziek.
Je zet je motor naast je eigen meegenomen tentje en klaar ben je voor de nacht.
Rock City Chapter goes Basic en wij bieden vooral een gezellige camping met plezier in het kamperen. We staan met z’n allen bij elkaar op hetzelfde terrein.

In het pakket zit: een standplaats met electra, barbecue, kampvuur, muziek en ‘s morgens een goed ontbijt. Daarnaast hebben we drie ritten in het pakket zitten. Een heenreis, een rondrit aldaar op zaterdag en een terugreis. Alle ritten gaan via een mooie route over binnenwegen, dus niet over snelwegen.
Dus Harley vrienden, krijg het echte gevoel weer terug met je motor en je motorvrienden bij het kampvuur met een goed stuk vlees en rockmuziek in je oren.
Al met al een weekendje weg met je motor en je eigen tentje om van te genieten voor de all inclusive prijs van € 80,00
Let op Refund is NIET mogelijk!!!!!!
De camping bevindt zich op de grens tussen Drenthe en Groningen vlak bij de Duitse grens. Alleen mogelijk op inschrijving. Mensen met allergieën, graag vermelden bij inschrijving.
Als je meegaat geldt er maar één regel, plezier maken doe je zelf.
Jij rijdt toch ook mee?!!

CampingWeekend2022
Naam
Naam
Ik kom
Naam
Naam
Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jul 09
Sat

Harleydag Woerden

Yes het mag weer! Gezellig dagje op het Exercitieterein in Woerden. Er zullen wederom veel prachtige Harley’s en custom bikes staan, muziek, eten, drinken. Tot zaterdag 9 juli! Gert Jan van Eijden Lees meer
Jul 16
Sat

Treinen spotten op de Veluwe

Zaterdag 16 juli rijden we achter onze machinist aan en gaan we treinen spotten op de Veluwe. We vertrekken om 11uur vanaf de Motorsaloon. Deze zaterdag gaan we een korte rit rijden van ongeveer 90km.… Lees meer
Jul 30
Sat

3 Daags Camping Weekend

Back to Basic; lekker rijden op wegen die anders zijn dan je gewend bent, met de uitdaging van het onbekende bij de volgende bocht. Op een camping die vooral gezellig is, kun je niet anders… Lees meer
Sep 17
Sat

RCC Beach Party

Ons Rock City Chapter bestaat ondertussen al 28 jaar en in die tijd zijn er al heel wat mooie feestjes georganiseerd. De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk en we hebben dus nu… Lees meer