Een nieuw motorjaar, nieuwe kansen, uitdagingen en een nieuwe website!

Er is weer een nieuw motorjaar aangebroken. De druppellader kan bijna weer losgekoppeld worden. We hebben het seizoen natuurlijk weer geopend met onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Zoals elk jaar weer druk bezocht en als ik de sfeer goed heb geproefd, is iedereen weer klaar om met veel enthousiasme te gaan genieten van ons aangeboden programma. Het echte rijden begint natuurlijk met onze openingsrit in april. Dit jaar rijden we naar Rotterdam om aldaar de SS Rotterdam te gaan bewonderen. Het lijkt me supergaaf om al onze motoren geparkeerd te zien op de kade bij dit geweldig mooie schip. Hollands glorie uit vervlogen tijden.

Het “vernieuwde” bestuur heeft er weer alles aan gedaan om u een gevarieerd programma aan te bieden. Afgelopen jaar hebben Bert en Fred hun bestuurstaken neergelegd en is Barry nieuw aangetreden. Ik wil Fred en Bert bedanken voor hun inzet in de afgelopen periode en gelukkig blijven beiden actief betrokken bij de club. De taak van Bert als Safety Officer is overgenomen door Chris en samen met Barry als nieuwkomer in de communicatie liggen er weer vele uitdagingen in het verschiet.

Het komend jaar staat er veel in onze Chapter agenda, niet alleen mooie ritten maar ook weer uitdagende reizen vanuit Rock City Travel. Dit in combinatie met de voorbereidingen voor het 25 jarig bestaan van ons Chapter en de door ons te organiseren Benelux Rally 2019 maken het allemaal weer erg dynamisch en spannend dit jaar. Bij deze wil ik jullie dan ook allen vragen om – waar mogelijk – jezelf beschikbaar te stellen als vrijwilliger om samen dit geweldige feest mogelijk te maken. Zonder jullie steun wordt het moeilijk om onze ambitieuze plannen waar te maken. Dus geef u op als vrijwilliger in de komende periode.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe website en we hopen op korte termijn de nieuwe site “in de lucht” te hebben. Samen met de vernieuwde nieuwsbrief hopen wij jullie het komende jaar dan goed te kunnen informeren over lopende zaken als het jaarprogramma, maar ook over de organisatie en alles wat daar verband mee houd van de komende Benelux Rally 2019.
Rest mij om jullie weer een goed motorseizoen toe te wensen, met veel plezierige en bovenal veilige landelijke kilometers op onze mooie motoren. Uw inzet en enthousiasme bij deze ritten is voor ons als bestuur een super motivator, alvast onze dank hiervoor.

All for freedom, freedom for all and let’s ride and have fun

Gerard Schoonderbeek Assistant Director

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 19
Sun

Openings Ride-Out Vrijheidsmuseum afgelast!

I.v.m. de Corona-crisis  en de daaruit voortvloeiende maatregelen en beperkingen is deze activiteit afgelast! Lees meer
Apr 24
Fri

RCC-Hotelweekend 2020 afgelast!

I.v.m. de Corona-crisis  en de daaruit voortvloeiende maatregelen en beperkingen is deze activiteit afgelast. Lees meer
May 03
Sun

Bollen Ride-Out afgelast!

I.v.m. de Corona-crisis  en de daaruit voortvloeiende maatregelen en beperkingen is deze activiteit afgelast! Lees meer
May 10
Sun

Memorial Ride-Out afgelast!

I.v.m. de Corona-crisis  en de daaruit voortvloeiende maatregelen en beperkingen is deze activiteit afgelast! Lees meer