De Club van 100!

Sponsor ons voor minimaal € 100,- en je bent lid van de Club van 100!

 

Waarom deze Club van 100? We zijn al een dik jaar bezig met de voorbereidingen van de Benelux H.O.G Rally 2019. Vele vrijwilligers uit ons Chapter zijn al volop in de weer met de voorbereidende werkzaamheden. Om zo’n internationaal evenement te organiseren komt er heel wat bij kijken. Dit kost echter ook veel geld en om die redenen doen wij een beroep op onze chapterleden.

Wij hebben daarom besloten om een exclusieve Club van 100 op te richten. Een selecte groep leden, die bereid is om een stapje verder te gaan in het financieel ondersteunen van ons Chapter. Als chapterlid kun je toetreden tot dit selecte gezelschap d.m.v een donatie van minimaal € 100,-. Als Club van 100 lid ontvang je het exclusieve Club van 100 poloshirt en komt je naam op de speciale Club van 100 ereboom te hangen in de Motorsaloon.

Ook tijdens de Rally van 2019 mag je een VIP ontvangst verwachten. Ben je enthousiast en wil je toetreden tot dit selecte gezelschap.

Download en print de inschrijf-PDF en meld je aan!>>

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Nov 18
Sun

Eindejaarsrit & Stamppotmiddag

Vorig jaar toen de activiteitenagenda werd vastgesteld, waren we nog een beetje sceptisch voor wat betreft de datum van deze rit. Dit natuurlijk met betrekking tot de te verwachten weersomstandigheden. Maar gezien de vooruitzichten tot nu… Lees meer
Nov 30
Fri

LOH Crea Workshop Kerstversiering

Ladies only! Altijd al een keer zelf je kerstversiering willen maken, kom dan naar de workshop! Een paar weken voor de Kerst is hier je kans! Onder deskundige leiding gaan we aan de slag om… Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief