De Club van 100!

Sponsor ons voor minimaal € 100,- en je bent lid van de Club van 100!

 

Waarom deze Club van 100? We zijn al een dik jaar bezig met de voorbereidingen van de Benelux H.O.G Rally 2019. Vele vrijwilligers uit ons Chapter zijn al volop in de weer met de voorbereidende werkzaamheden. Om zo’n internationaal evenement te organiseren komt er heel wat bij kijken. Dit kost echter ook veel geld en om die redenen doen wij een beroep op onze chapterleden.

Wij hebben daarom besloten om een exclusieve Club van 100 op te richten. Een selecte groep leden, die bereid is om een stapje verder te gaan in het financieel ondersteunen van ons Chapter. Als chapterlid kun je toetreden tot dit selecte gezelschap d.m.v een donatie van minimaal € 100,-. Als Club van 100 lid ontvang je het exclusieve Club van 100 poloshirt en komt je naam op de speciale Club van 100 ereboom te hangen in de Motorsaloon.

Ook tijdens de Rally van 2019 mag je een VIP ontvangst verwachten. Ben je enthousiast en wil je toetreden tot dit selecte gezelschap.

Download en print de inschrijf-PDF en meld je aan!>>

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Jan 20
Sun

LOH Winterwandeling Utrecht

Zondag 20 januari 2019 Ladies Only! Dit jaar gaat onze winterwandeling door de prachtige Domstad Utrecht.Op en rond het huidige Domplein is de plaats waar de Romeinen rond 50 n. Chr. de basis voor de… Lees meer
Jan 30
Wed

RCT Motorreis Workshop Avond

Let op: De zin om met je motor op vakantie te gaan zal na deze workshop 30 januari van Rock City Travel alleen maar toenemen! Vooral omdat er duidelijk en helder verteld wordt hoe je… Lees meer
Feb 22
Fri

LOH Smartlappen zingen

Meer informatie volgt z.s.m. Lees meer
Feb 28
Thu

GPS Workshop

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief