De Club van 100!

Sponsor ons voor minimaal € 100,- en je bent lid van de Club van 100!

 

Waarom deze Club van 100? We zijn al een dik jaar bezig met de voorbereidingen van de Benelux H.O.G Rally 2019. Vele vrijwilligers uit ons Chapter zijn al volop in de weer met de voorbereidende werkzaamheden. Om zo’n internationaal evenement te organiseren komt er heel wat bij kijken. Dit kost echter ook veel geld en om die redenen doen wij een beroep op onze chapterleden.

Wij hebben daarom besloten om een exclusieve Club van 100 op te richten. Een selecte groep leden, die bereid is om een stapje verder te gaan in het financieel ondersteunen van ons Chapter. Als chapterlid kun je toetreden tot dit selecte gezelschap d.m.v een donatie van minimaal € 100,-. Als Club van 100 lid ontvang je het exclusieve Club van 100 poloshirt en komt je naam op de speciale Club van 100 ereboom te hangen in de Motorsaloon.

Ook tijdens de Rally van 2019 mag je een VIP ontvangst verwachten. Ben je enthousiast en wil je toetreden tot dit selecte gezelschap.

Download en print de inschrijf-PDF en meld je aan!>>

 

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Mar 24
Sun

New Members Day & Ride-Out

  Zondag 24 maart Ook dit jaar is het eind maart weer Open Huis bij onze sponsoring dealer Motorsaloon in Amersfoort. Eigenlijk starten we hier al een klein beetje ons nieuwe motorseizoen, ofschoon dat dit… Lees meer
Apr 14
Sun

Openingsrit Botterwerf

Zoals elk jaar starten we het nieuwe motorseizoen met een leuke rit en het is inmiddels traditie om dit te koppelen aan een thema. Dit jaar rijden we door het Veluwse landschap om in de… Lees meer
Apr 20
Sat

Zaterdate Basic Ride-Out

Lees meer
Apr 28
Sun

LOH Start of Season

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief