Benelux HOG Rally

In 2019 is het dubbelfeest want Rock City Chapter viert dan het 25-jarig jubileum en als klap op de vuurpijl, of uitlaat, bestaat onze sponsordealer Motor Saloon 50 jaar! Dat is dus ‘Double Party Time’ wat we groots gaan vieren!

Eind oktober 2016 is een speciale werkgroep gestart om het nu al legendarisch feestweekend voor te bereiden. Dit weekend gaat in Garderen en omgeving plaatsvinden. We hebben gekozen voor het Hemelvaartsweekend van 30 mei tot en met 2 juni 2019, zodat we maar liefst 4 dagen lang samen kunnen genieten van geweldige muziek, fantastische Ride-Outs en als eindklapper wordt er afgesloten met de grootste H-D parade uit de geschiedenis van onze club!

Uiteraard vieren we dit bijzondere dubbeljubileum niet alleen binnen onze eigen club maar nodigen we ook vele gasten uit. We combineren de organisatie met de Benelux H.O.G. Rally. Elk jaar wordt door een Chapter in de Benelux van de Harley Owners Group een Rally georganiseerd en in 2019 pakken wij deze kans om onszelf als Chapter flink op de kaart te zetten met dit dubbelfeest. Zoals we dat ook 10 jaar geleden al deden met de succesvolle Rally in Leersum.

Wij verwachten tussen de 1.000 en 1.500 bezoekers van H.O.G. Chapters uit de Benelux, UK, Scandinavië en Duitsland, het wordt dus groots!

Wat is ons thema? Een feest kan natuurlijk niet zonder een thema en onze werkgroep had die al snel gevonden. Omdat de Motor Saloon 50 jaar bestaat, gaan we nu 50 jaar terug in de tijd en wel naar 1969, de flowerpower periode van love, peace & lots of music. We noemen het feest dan ook HOGSTOCK 2019, een vette knipoog naar het legendarische festival in Woodstock, USA. Zowel de aankleding van de feestlocatie als de live muziek zullen hierbij aansluiten. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond hebben we maar liefst 3 podia met een variatie van muzikanten. Naast het hoofdpodium in de grote feesttent is er een blues-rock bikerbar met relaxte muziek, een mooie bikermarkt en elke dag een grote variatie aan food&beverage beschikbaar.

Houd ook de website bij: hogstock.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Dec 15
Sun

Kerstmarkt bij de Motorsaloon

Zet zondag 15 december alvast met dikke letters in je agenda! Dan zal de kerstmarkt van de Motor Saloon weer plaatsvinden! Een mooi moment om je RockCity Chapter maatjes nog eens even te spreken alvorens… Lees meer
Jan 19
Sun

LOH City Winter Walk Leiden

Ons eerste lustrum! Voor de 5de keer op rij organiseren wij onze jaarlijkse wandeling. Na het succes van de vorige jaren in Amersfoort, Haarlem, Delft en Brielle is dit jaar de keus op Leiden gevallen.… Lees meer