Benelux HOG Rally

In 2019 is het dubbelfeest want Rock City Chapter viert dan het 25-jarig jubileum en als klap op de vuurpijl, of uitlaat, bestaat onze sponsordealer Motor Saloon 50 jaar! Dat is dus ‘Double Party Time’ wat we groots gaan vieren!

Eind oktober 2016 is een speciale werkgroep gestart om het nu al legendarisch feestweekend voor te bereiden. Dit weekend gaat in Garderen en omgeving plaatsvinden. We hebben gekozen voor het Hemelvaartsweekend van 30 mei tot en met 2 juni 2019, zodat we maar liefst 4 dagen lang samen kunnen genieten van geweldige muziek, fantastische Ride-Outs en als eindklapper wordt er afgesloten met de grootste H-D parade uit de geschiedenis van onze club!

Uiteraard vieren we dit bijzondere dubbeljubileum niet alleen binnen onze eigen club maar nodigen we ook vele gasten uit. We combineren de organisatie met de Benelux H.O.G. Rally. Elk jaar wordt door een Chapter in de Benelux van de Harley Owners Group een Rally georganiseerd en in 2019 pakken wij deze kans om onszelf als Chapter flink op de kaart te zetten met dit dubbelfeest. Zoals we dat ook 10 jaar geleden al deden met de succesvolle Rally in Leersum.

Wij verwachten tussen de 1.000 en 1.500 bezoekers van H.O.G. Chapters uit de Benelux, UK, Scandinavië en Duitsland, het wordt dus groots!

Wat is ons thema? Een feest kan natuurlijk niet zonder een thema en onze werkgroep had die al snel gevonden. Omdat de Motor Saloon 50 jaar bestaat, gaan we nu 50 jaar terug in de tijd en wel naar 1969, de flowerpower periode van love, peace & lots of music. We noemen het feest dan ook HOGSTOCK 2019, een vette knipoog naar het legendarische festival in Woodstock, USA. Zowel de aankleding van de feestlocatie als de live muziek zullen hierbij aansluiten. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond hebben we maar liefst 3 podia met een variatie van muzikanten. Naast het hoofdpodium in de grote feesttent is er een blues-rock bikerbar met relaxte muziek, een mooie bikermarkt en elke dag een grote variatie aan food&beverage beschikbaar.

We zijn nog volop op zoek naar nog meer vrijwilligers! Heb je interesse meld je dan hier aan!

Houd ook de website bij: hogstock.nl

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Mar 24
Sun

New Members Day & Ride-Out

  Zondag 24 maart Ook dit jaar is het eind maart weer Open Huis bij onze sponsoring dealer Motorsaloon in Amersfoort. Eigenlijk starten we hier al een klein beetje ons nieuwe motorseizoen, ofschoon dat dit… Lees meer
Apr 14
Sun

Openingsrit Botterwerf

Zoals elk jaar starten we het nieuwe motorseizoen met een leuke rit en het is inmiddels traditie om dit te koppelen aan een thema. Dit jaar rijden we door het Veluwse landschap om in de… Lees meer
Apr 20
Sat

Zaterdate Basic Ride-Out

Lees meer
Apr 28
Sun

LOH Start of Season

Lees meer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief