New Members Day & Ride-Out

Voor wie is de New Members Day en wat wordt er georganiseerd?

The New Members Day wordt georganiseerd voor iedereen die dit jaar een nieuwe motor heeft gekocht bij de Motor Saloon. Ook degenen die al enige tijd Harley rijden en dit jaar besloten hebben voor het eerst lid te worden, worden ook als New Member beschouwd. Wij willen ons als bestuur en als vrijwilligers van het Rock City Chapter aan je voorstellen en uitleggen wat je allemaal kunt verwachten het komende motorjaar. Ook krijg je een presentatie van hoe je het beste kan rijden in een groep tijdens een Ride-Out. Maar het leukste is om dit ook in de praktijk te ervaren. Dus wordt er ook gereden.

Waarom is het als nieuw lid zo’n aanrader om te komen?

Als het goed is, ben je nog niet zo lang lid van het Rock City Chapter. Hoogste tijd om eens over en weer kennis met elkaar te maken. Als je lid wordt van een nieuwe vereniging is dat natuurlijk altijd spannend. Wat zijn het voor mensen? Ik ken daar nog helemaal niemand! En verwachten ze ook iets van mij? En misschien heb je nog wel meer vragen. De ongedwongen sfeer van zo’n dag, waarin je vooral niet de enige New Member bent, maakt het stellen van vragen laagdrempelig.
De New Members Day is daarom dé gelegenheid om jou een beter beeld te laten vormen van alle mogelijkheden die onze club, het Rock City Chapter en de H.O.G. jou te bieden hebben. Daarnaast kan je de dynamiek van een groep mensen die dezelfde passie hebben, ervaren en beleven. Want wat is er mooier dan jouw passie te kunnen delen met gelijkgestemden!

Wat staat er op het programma?

Het informatieve element:
Een Meet & Greet met de bestuursleden van het Chapter, maar ook de vele andere leden van ons Chapter. Tijdens een korte presentatie, waar je alle ingrediënten krijgt voorgeschoteld, die jouw lidmaatschap van het Rock City Chapter meer inhoud geven, hopen wij jouw plezier in het rijden op jouw Harley-Davidson motor nog verder te vergroten. In deze presentatie krijg je uitgelegd aan welke afspraken wij ons houden om het rijden in een groep zo veilig en zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Het actieve element:
Na de eerste kennismaking kun je geheel vrijblijvend deelnemen aan een korte rit vanaf de Motor Saloon over de Utrechtse heuvelrug. We zullen tijdens deze rit eerst met Road Captains gaan rijden. Vervolgens maken we een korte stop bij een eetgelegenheid, waar je wat kunt eten of drinken. Na de stop switchen we over naar het First Man Drop systeem. Natuurlijk is de lunchstop ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere nieuwe en oudere leden en kan je jouw ervaringen delen. Deze Ride-Out eindigt ruim een uur later ook weer bij de Motor Saloon, waar je de gezelligheid van ons Chapter tijdens de Open House dag van de Motor Saloon nog verder kunt beleven.

Kortom:
We starten de presentatie om 11:00 uur bij de Motor Saloon. Dus zorg dat je iets eerder aanwezig bent. Wij verwelkomen je graag!

Organisatie: Gerard Schoonderbeek & Arthur Silooy

Verzamelen: 10.30

Sponsoring DealerMotorsaloon Amersfoort

ACTIVITEITENKALENDER

Apr 27
Fri

Hotelweekend 2018 (volgeboekt)

We gaan naar de mooie Belgische Ardennen, bij velen van ons al wel bekend om de mooie omgeving en de vele mogelijkheden om mooie routes te rijden en leuke attracties te bezoeken. We logeren in… Lees meer
May 05
Sat

Rock City Travel Marokko Reis (volgeboekt)

Aansluitend op het hotelweekend heeft de Rock City Travel werkgroep een geweldige en avontuurlijke reis van twee weken over de mooiste wegen van Marokko georganiseerd. Dat is kort samengevat het plan voor onze allereerste Afrikaanse… Lees meer
May 06
Sun

Zo. 6-mei: Memorial Ride-Out Ereveld Overveen

Het is alweer 73 jaar geleden dat de tweede wereldoorlog ten einde kwam en in de vijf jaren waarin ons mooie Nederland bezet was, hebben vele mensen de vrijheid bevochten en dit vaak met hun… Lees meer
May 12
Sat

Saturday Special Ride-Out Nationaal Park Weerribben

Sluit je aan voor een leuke zaterdagrit van zo’n 177 km. Lekker sturen, lekker genieten, leuk samen met Henk Wielink. Ons eindpunt zal het AC restaurant in ‘t Harde zijn om ca. 17:00 uur. De… Lees meer

ONZE SPONSORS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief